Szerintetek megéri?

Figyelt kérdés
Szerintetek jó ötlet mérnök informatikus hallgatóként robotikára és mesterséges intelligenciára szakosodni és diploma után haditechnika fejlesztésbe fogni? Elsősorban high tech haditechnikára gondolok, szóval nem maroklőfegyvereket meg gépkarabélyokat gyártani, hanem robotruhákat, tűzszerész robotokat, drónokat ilyesmiket fejleszteni, tervezni.

2014. nov. 12. 14:33
 1/2 anonim válasza:
Nezz utana hogy mennyire van ra kereslet, ha ugy latod hogy erdemes vele foglalkozni akkor megeri.
2014. nov. 12. 15:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Magyarországon én nem igen találtam ilyen beállítottságú céget, emiatt szerintem megérné, mert egyszerre lehetne fejlesztene itthoni és külföldi piacra is, csak lehet hogy pont amiatt nincs, mert nem lehet engedélyeket szerezni.
2014. nov. 12. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!