Hihetetlen, hogy 1 éve keresek munkát és semmi nincs. Miért van ez?
Nem olyan rossz az a max 3 a max 15-ből. az 20% -os arány.
Mi a szakmád?
Persze okosan nyögik be neked, hogy "próbálkozz külföldön" amikor azt se tudja, hogy van e nyelvtudásod, piacképes szakmád, stb...
Igen, én is hasonló cipőben járok, bár nekem még nehezíti a munkakeresést, hogy van egy autoimmun betegségem is, szóval nem tudok akármit elvállalni.
Én hiszem,hogy aki dolgozni akar, az rövid úton dolgozni fog. Persze, a körülmények és az igények lenullázódnak. Ha nem értesz semmihez, vagy olyan képesítésed van, ami ma használhatatlan, akkor próbálkozz ezekkel:
Mosogatás (áruházak konyháin, éttermekben, kifőzdékben)
Meki + Burger King
DM, Rossmann, KIK, OBI, Praktiker saját honlapján lévő karrier oldalak
Rakodás, fizikai munka (ha bírod)
Gyár (Kapásból tudok olyan gyárat mondani, ahova jó eséllyel mindenkit felvesznek, régen én is dolgoztam ott. )
Hipermarketekben árufeltöltés, raktározás, takarítás, stb.
Aztán szép lassan csak lesz valami. Ha tudsz valamilyen nyelvet és olyanok a körülményeid, valóban külföld egy jó választás. Aztán, ha nem jön össze, még mindig haza lehet jönni tovább keresgélni...
Üdv, 23/L
Kamumail! Te nem matekos vagy ugye? Napi 10-15öt küld és havi 2-3 interjúja van!
30 (nap)X10(db) cv= 300 cv havonta, abból 3 interjú az 3% csak!
Amúgy én is így vagyok, nekem 5,5% a havi behívási arányom, de én már 40 feletti nő vagyok és sajnos tudom, hogy a korom és a túlképzettségem miatt nem kellek. :-(
Hát nyilván olyan szakmája/diplomája van, ami rajta kívül még 1000 embernek. És nincs protekciója sem.
Velem is ez a gond, hogy nem hiányszakmám van, 45 éves nő vagyok, ráadásul 10 évig vezető voltam és nincsenek vezetői állások meghirdetve, gyakornoknak, asszisztensnek és juniornak pedig nem engem vesznek fel. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!