Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lottozóban fogok dolgozni. A...

Lottozóban fogok dolgozni. A sorsjegyeket át lehet világitani valamivel, hogy megtudjam melyik a nagy összegű nyertes?

Figyelt kérdés

Lézer vagy mittomén?

Volt már olyan h bejött valaki h nyert e az adott lottószelvénnyel és azt mondták nem, közbe nyert nem is keveset, de igy kidobta a kukába? ráadásul még a lottozóban, amit persze a dolgozó utána kivett és maga beváltotta és felvette a pénzt.

Eddig én akárhány sorsjegyet vettem, vagy semmit, vagy az árát nyertem vissza.

2014. okt. 21. 17:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%

A 3. vlaszoló nem jól tudja.

Lottózóban dolgozom, így tudom. A szabályzat nem tiltja, hogy egy alkalmazott, vagy annak családtagja kaparós sorsjegyet vegyen, vagy lottót töltsön ki. Viszont a Szerencsejáték Zrt egyéb pályázatain, nyereményjátékain, ahol névvel, elérhetőséggel kell plyázni, azokon tényleg nem lehet részt venni.

Mi a nap végén mindig átnézzük a szemetest, a helyben lekapart, és kidobott kaparós sorsjegyeket átnézzük. Meglepően sokan nem nézik meg rendesen, és hiszik a nyertes sorsjegyre, hogy nem nyert. Vagy csak egy mezőt kaparnak le, holott pont egy másik nyerő. Na, mi azokat beváltjuk, és a nyereményt elrakjuk. A szabályzat nem tiltja, ez nem is lopás. Van, hogy csak pár száz Forint, de legtöbbször egy- kétezer minden nap összejön.

Amúgy, ha tényleg lottózóban fogsz dolgozni, akkor részt kellett venned valamilyen tanfolyamon, oktatáson, akkor tudnád, hogy nem lehet semmivel tvilgítani. Innentől kezdve kamunak tűnik a kérdés.

2014. okt. 21. 23:11
 12/15 anonim ***** válasza:
66%

Majd rólad is a hírekben fogunk olvasni:

[link]

2014. okt. 22. 08:02
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
én a te helyedbe megvárnám amig valaki nyer a lottón és ellopnám a szelvényét :D
2015. ápr. 12. 12:01
 14/15 kovács atti válasza:
28%
Van egy spec lámpám ,eladom ,de drága..
2015. máj. 7. 21:07
 15/15 anonim válasza:
0%
CT-vel rétegfelvételt kell csinálni...
2019. máj. 29. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!