Lottozóban fogok dolgozni. A sorsjegyeket át lehet világitani valamivel, hogy megtudjam melyik a nagy összegű nyertes?
Lézer vagy mittomén?
Volt már olyan h bejött valaki h nyert e az adott lottószelvénnyel és azt mondták nem, közbe nyert nem is keveset, de igy kidobta a kukába? ráadásul még a lottozóban, amit persze a dolgozó utána kivett és maga beváltotta és felvette a pénzt.
Eddig én akárhány sorsjegyet vettem, vagy semmit, vagy az árát nyertem vissza.
Egy valamiről elfeledkeztél. A lottózó dolgozói, és hozzátartozói, nem vehetnek részt a játékban az adott lottózóban. Ha át is lehetne valamivel világítani a sok ezer nyereményszelvényt azt te és hozzátartozóid nem vehetik meg. Így védekeznek a csalások ellen..
Leírom a lényeget hátha valaki nem fogta fel:
Az adott lottózóban ahol dolgozol, te nem játszhatsz, és a közeli hozzátartozóid sem.
Ohh átvilágitom h melyik a nyertes aztán odaadom valami haveromnak.
de ezek szerint lehet ilyet? Az összes mostani sorsjegyen több millió a főnyeremény.
Nem lehet átvilágítani
nem lehet rejtett folyadékkal megnézni
nem lehet röntgen alatt megnézni
Szóval így jártál..
Deggial király vagy!!! :D
Hogy mekkora szerencsés, aki lottózóban dolgozik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!