A nyertes pályázót is írásban értesítik? (részletek lent)
Egy hete voltam állásinterjú második - és egyben utolsó - fordulóján. Tegnap felhívtam őket, hogy van-e már eredmény, azt mondta a titkárnő, hogy levélben értesítenek a héten.
Mit gondoltok, azt is írásban értesítik, akit kiválasztottak az állás betöltésére, vagy őt felhívják előbb, hogy menjen szerződést aláírni stb.? Reménykedhetek még?
Én ilyet még nem hallottam... Ha valaki elnyerte az állás akkor felhívják, hogy mikor menjen megbeszélni a részleteket, szerződés aláírás, üzemorvos, balesetvédelmi oktatás, stb...
A titkárnő egyszerűen csak nem tudott mit mondani, és a bevett szöveget mondta, szóval szerintem még lehet reménykedni.
Hááát...
Telefonon fognak értesíteni ha felvettek, ha pedig nem, azt inkább levélben szokták megírni. Amúgy azt írtad, hogy ezen a héten, de már pénteken fél 3-kor nem hiszem, hogy fognak téged értesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!