Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A nyertes pályázót is írásban...

A nyertes pályázót is írásban értesítik? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Egy hete voltam állásinterjú második - és egyben utolsó - fordulóján. Tegnap felhívtam őket, hogy van-e már eredmény, azt mondta a titkárnő, hogy levélben értesítenek a héten.

Mit gondoltok, azt is írásban értesítik, akit kiválasztottak az állás betöltésére, vagy őt felhívják előbb, hogy menjen szerződést aláírni stb.? Reménykedhetek még?

2012. okt. 19. 12:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Én ilyet még nem hallottam... Ha valaki elnyerte az állás akkor felhívják, hogy mikor menjen megbeszélni a részleteket, szerződés aláírás, üzemorvos, balesetvédelmi oktatás, stb...

A titkárnő egyszerűen csak nem tudott mit mondani, és a bevett szöveget mondta, szóval szerintem még lehet reménykedni.

2012. okt. 19. 12:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Hááát...

Telefonon fognak értesíteni ha felvettek, ha pedig nem, azt inkább levélben szokták megírni. Amúgy azt írtad, hogy ezen a héten, de már pénteken fél 3-kor nem hiszem, hogy fognak téged értesíteni.

2012. okt. 19. 14:27
 3/3 A kérdező kommentje:
jött levél, mást választottak. azért köszi a válaszokat.
2012. okt. 19. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!