Hogyan lehetne hatékonyabb az álláskeresés?
lehet, h egyre több, de kit érdekel? ettől még nagyrészt nők végzik az ilyen könnyű munkákat. jó én is láttam már férfi ügyintézőt, viszont a másik 50 helyen meg nő volt, ettől még a jelenség igaz, amiről írtam.
utolsó, az index mindent úgy torzít el,h azt hozza belőle, h a nőknek mennyire rossz. de tegyük fel,h igazat írnak. de nézzük:
"Míg 2011-ben 40 ezer forinttal kerestek többet a férfiak női kollégáiknál, 2012-ben 45 ezerre nőtt a különbség, 2013-ban pedig már átlagosan 50 ezres eltérést mértek."
arról vajon miért nem tesz említést, h átlagban a férfiak sokkal többet dolgoznak? vajon miért nem részletezi jobban? persze lehet úgy csűrni-csavarni, h azt hozza ki belőle, h jajjderossz a nőknek. az egész lakosságot nézzük, átlagban kevesebbet keresnek a nők, és pont ez a csúsztatás benne. Ha az átlag nőt vizsgáljuk, őt nem éri semmilyen bérhátrány, pont azért, amit írtam. A felső 20%-ban fordulhat csak ilyen elő, viszont átlagban a férfiak sokkal többet dolgoznak, és sztem ez a felső rétegben meg aztán baszolút jellemző. Mit szeretnétek, h topmenedzser Anitácska 9 óra munkáért annyi pénzt kapjon, mint topmenedszer Géza 12-ért? fura módon a szerző pont az informatikusokat és a gazdasági szektort emeli ki, hát nem érdekes?:) két olyan területet, ami abszolút teljesítményorientált, és ahol rengeteget dolgoznak a férfiak, ráádásul ezekben ezeken a területeken még a nők a külsejükből sem nagyon tudnak előnyt kovácsolni, mert csak a teljesítmény számít.
ja persze:). Vagy talán azért sokkal kevesebb a női hajléktalan, mert szinte minden nő talál vmi balekot, aki eltartja, ha nincs munkája. meg talán azért, mert a bíróság válás után szinte mindig a nőnek ítéli a lakást, és a férfi mehet a híd alá.
"Amúgy a külsővel együtt járó fiatalkori előnyöket,csak a nőknek csak egy igen kis százaléka élvezi,aki valóban "toppmodell külsejű",az átlagosan kinéző,nedj' Isten csúnya,estleg túlsúlyos 18-25 éves nőnek semmi előnyt nem jelen a munkavállalás terén a kora,sem a női mivolta. "
ez sem igaz. ha ezeket komolyan gondolod, az elég nagy baj, mert akkor nem sok közöd van a valósághoz. egy 30 alatti nőnek iszonyú rondának és igénytelennek kell ahhoz lennie, h ne legyen előnyben egy fiatal férfival szemben, mind álláskeresésnél, mind társkeresésnél.
67%:
a tárki kutatása nem 3 sor.
attól hogy xy leírja még nem lesz hiteles.
a férfiak pont azért válnak szenvedélybeteggé és hajléktalanná, mert őket nem támogatja senki. sőt, legtöbbször pl piszkálják, kiröhögik a sikertelen férfit, jobb esetben nem foglakoznak vele. és nem ajánlanak nekik könnyű munkákat a két szép szemükért. nagyobb köztük az öngyilkosság aránya is. de ez összefügg.
pl munkahelyi baleset/túlterhelés miatt munkaképtelenné válik, munkanélkülivé, nem talál hónapokig-évekig munkát, otthon asszony piszkálja ezért, elkezd inni, a családja kirakja, megy az utcára vagy öngyilkos lesz.
viszont ettől függetlenül sokkal több férfi hal meg munkája során/miatt, mint nő. és itt a stressz sem elhanyagolható.
nem a nők igen kis százaléka kap munkát fiatalon, hanem kb bármelyik amelyik nem túlsúlyos vagy torz kinézetű, fogyatékkal élő. a női szépség mércéje a smink.
a férfiak 0%a kap a külseje miatt könnyű munkát és 0%a tudja sminkkel orvosolni a fejét.
ahol "előny" is férfinak lenni az azt jelenti hogy nehéz fizikai munkát kapsz, amiből lesz a fenti ivós hajléktalan történet.
56%:
pontos ez a csúsztatás a linkelt pársoros cikkben.
illetve a válás-feleség visz mindent és kitartott feleség is jogos.
67%:
1.az ápolónőnek nincs teljesítményminimuma, ezt már leírtuk. míg mondjuk az itben van ilyen. de ha kevésbé szerencsés a férj, mondjuk gyárban melózik 4 műszakban, ott kifejezetten kemény a munkatempó, fizikai munka, és stressz hogy bármikor kirúghatnak. mindezt 70-80 ezerért.
ugyanakkor ha neked nem tetszik az ápolónő, el lehet menni kasszába 100ért semmi képzettséggel. ezt egy férfi nem teheti meg.
2.a nők csak panaszkodnak hogy a férj nem segít, de valójában nem engedik dolgozni őket, iletve folyamatosan demotiválják őket abban hogy ne is segítsenek. + az osztott háztartásos kapcsolatokban több is a válás (pontosan a veszekedés miatt).
3.eközben topmenedszer kislánynak eszébe sem jut ápoló fiúval járni, minimum nála magasabb keresetű férfival, mindimum diplomás, minimum 183 centi, minimum lakás/autó...
ez is felmért tény.
az a baj, hogy amiket hallasz közhelyeket elhiszed, mert simogatja a női egódat, de a valóság az, hogy férfinak lenni távol sem kellemes dolog.
és ha ezt egy transszexuális ex-nő mondja, akkor talán van benne valami igazság.
Hidd el a toppmaneger pasiknak ugyanúgy nem kell egy "lúzer" tanítónó,vagy ápolónő,mint fordítva.Menő karrierista multis pcsa kell,aki bele tud adni a lakásba,kocsiba,nyaralásba...
A nők nem hagyják,hogy otthon segítsenek a férfiak...Hahaha,ilyen marhaságot még nem hallottam.Vannak ilyenek de ez nem általános,a pasik szeretnek jobban a munka utánn a TV/szg előtt dögleni segítés helyett.
De igen simán elmehet a kasszába a srác is 100 ezerért,nem tiltja meg neki senki.
Ja én férfi vagyok...És olyan marhaságot,hogy női szépség mércéje a smink még életembe nem hallotam.Vagy ha szerinted igen az elég szánalmas...
Vagy most azért vagy ilyan frusztrált mert elutasított a Spar egy pénztárosi állásról és felvettek a helyedre egy huszonéves nőt?
"Hidd el a toppmaneger pasiknak ugyanúgy nem kell egy "lúzer" tanítónó,vagy ápolónő,mint fordítva.Menő karrierista multis pcsa kell,aki bele tud adni a lakásba,kocsiba,nyaralásba...
A nők nem hagyják,hogy otthon segítsenek a férfiak...Hahaha,ilyen marhaságot még nem hallottam.Vannak ilyenek de ez nem általános,a pasik szeretnek jobban a munka utánn a TV/szg előtt dögleni segítés helyett.
De igen simán elmehet a kasszába a srác is 100 ezerért,nem tiltja meg neki senki."
már bánom,h szóba álltam veled, annyira semmi közöd a valósághoz. ajánlom, h olvasgass kicsit az ösztönökről és a hipergámiáról. Szted miért van, h a nők 80-90%-a felfelé házasodik még ma is? azért, mert egy nőnek ösztönösen vonzó egy olyan férfi, akinek erőforrásai vannak ( gazdag). Ha egy fiatal nő gazdag akar lenni, elég elvetetni magát egy 35-40 éves felsővezetővel, és sínen van az élete, ezt egy férfi szerinted meg tudja csinálni? Azért is ökörség amit írsz, mert pont azért találnak nehezen párt a jól kereső és magas pozícióban lévő nők, mert akkora elvárásaik vannak, h keressen többet a férfi és legyen magasabb a státusza. A nőket a hatalom a státusz pénz vonzza, még akkor is, nem vallják, addig a legtöbb férfit ez hidegen hagyja. Ha angelina jolie 22 éves eladó lenne, a boltba betérő Felsővezető Géza akkor is megkívánná, és szívesen elvenné. ajánlom olvasgass kicsit biológia témában, vagy csak nyisd k ia szemed néha. Karrierista liba meg aztán semmelyik férfianak nem kell, megint arról van szó, h tele vagytok frusztrációval és találjátok ki a hülyeségeket.
Nyugaton olyan valóban előfordul, h egy 40-50 éves férfi egy vele egykorú nőtől elvárja, h fizessek a nyaralás felét, viszont egy 25 éves nőnek simán kifizeti, ez teljesen más téma, köszönd a feminizmusnak.
Az utolsó mondat megint butaság, pont arról beszélünk, h egy férfi sokkal nehezebben tud elmenni kasszába, mint egy nő, mert hamarabb vesznek fel egy dekoratív 22 libát. és részemről ennyi, annak magyarázok, akinek van értelme.
"már bánom,h szóba álltam veled, annyira semmi közöd a valósághoz."
Nem tűnik fel,hogy én eddig nem írtam ide?Vagy fáj,hogy nem csak egy ember nem ért veled egyet?
Nektek nincs közötök a valósághoz Myzantroval.Nem minden lány néz úgy ki mint Angelina Jolie,akkor sem ha fiatal(és ha sminkeli magát).Épp itt a lényeg.Körülnéztél már az utcán mostanság,hogy hány alaktalan,kövér,stb fiatal lány van?Szerinted majd pont őket fogják felsővezetők elvenni,meg Balira vinni nyarani?Ugyan...Igen,van egy ilyen réteg a lányok között,de az elég kis %,és egyáltalán nem általános.
A környezetemben lévő átlagos külsejű(!) huszonéves lányokra egyáltalán nem az a jellemző,hogy BMW-s pasasok akarják róluk letépni a bugyit,és a legtöbb pasinak(pl nekem vagy a haverjaimanak),nem is kéne egy ilyen pénzre hajtó plázacica...
Mellesleg gondold már végig hány fesővezető van,meg magas stástuszabn élő férfi van ma Magyarországon.Egyre kevesebb.És mivel nincs többnejűség ebből kifolyólag pont annyi csajnak fog ilyen jutni,ahány jó keresetű férfi van ,szóval ez a fiatal lányoknak csak egy igen kis százlékának járható út és egyáltalán nem átlagos,és unvierzális megoldás minden fiatal lánynak.
És igen én is azt veszem észre,hogy a haverok is próbálnak jól(jobban) kereső csajokat kifogni,meg olyat akinek esetleg már van lakása mert nem tudnak/akarnak eltartani egy olyan nőt aki keveset keres vagy éppenséggel munkanélküli....
"már bánom,h szóba álltam veled, annyira semmi közöd a valósághoz"
a 69%os egy idióta, nem értem minek olvasod el egyáltalán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!