7 általánost végeztem. Milyen munkát munkát kaphatnék így ami lehetőleg jól is fizet?
Figyelt kérdés
2014. okt. 9. 03:28
2/25 A kérdező kommentje:
Ez nem vicc. Valóban 7 általános van nekem elvégezbe. A 8. osztályt már nem fejeztem be. A jól fizető munkát persze úgy érte írtam, hogy legalább a minimálbért jó lenne ha elérné.:) 34/F vagyok amúgy.
2014. okt. 9. 05:11
3/25 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, sajnos kimaradtam a suliból, mert mindenféle fóbiáim voltak-vannak és emiatt nem bírtam a tömeget elviselni ez teljesen tönkre tett idegileg és végül otthon maradtam. Így persze nehéz, mert eléggé elszoktam a közösségtől.
2014. okt. 9. 05:20
4/25 anonim válasza:
Akkor kezdj el emberek közé járni.
Az állások kb 30%-a elvégezhető 7 általánossal is, és minimálbért mindenhol megkereshetsz.
Esetleg egy suli befejezésén is gondolkozhatsz. A helyesírásoddal nincs gond, ha hasonlóan összeszedett vagy az élet többi területén is, akkor a suli is menni fog.
5/25 anonim válasza:
és vedd figyelembe, hogy a leendő munkahelyeden sok ember lesz.
6/25 anonim válasza:
Ha nincs priuszod (nem vagy büntetett előéletű), éjszakai takarítást vállalhatsz például.
Ha bekerülsz valami irodába vagy egy nem túl nagy helyre, ott nem lesztek sokan, és a munka el van osztva egységekre.
8/25 anonim válasza:
semmilyet.
már az is rejtély, eddig miből éltél meg.
feltételezem van papírod róla és leszázalékoltak vagy szülők támogattak.
9/25 anonim válasza:
Azért is kérdeztem, mert ja semmi melót nem végzett, akkor nem is fog. Senki se fog felvenni egy 35éves 8 általánost sem elvégző pályakezdőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!