7 általánost végeztem. Milyen munkát munkát kaphatnék így ami lehetőleg jól is fizet?
Akkor összegezzük:
1. Hét általánost végeztél.
2. Sok olyan fóbiád van, amelyek miatt nem tudsz emberek között dolgozni.
3. Fizikai munkát a szívbajod miatt nem végezhetsz.
4. Ezzekkel együtt olyan munkát keresel, ami jól fizet.
Tudod mit? Jelentkezz a következő választásokon képviselőnek!
Az az igazság, hogy a kérdésednél és a hozzászólásaidnál is meglepődtem, hogy a helyesírásod sokkal jobb, mint az ilyen kevés iskolát végzettektől "elvárná" az ember.
Pontosan azt mondtam magamban, hogy biztosan sokat olvasol.
Hogy aztán a nők ehhez hogy állnak hozzá, az már teljesen személyfüggő.
Nem is itt van a baj, azt hiszem. Inkább ott, hogy ez a sok betegség csak kifogásnak tűnhet egyesek szemében arra, hogy ennyi ideig semmit nem csináltál, és még most is kibúvókat keresel.
A helyedben - és ha valóban akarnék valamit kezdeni az életemmel - nekiállnék tanulni. Azt nem gátolja sem a szívbaj, sem a fóbia.
És abból még senkinek semmi hátránya nem lett. Csak előnye, még akkor is, ha idősebben esetleg nem kap a képesítésének megfelelő munkát. Maga a tudat is erőt és magabiztosságot ad a továbbiakhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!