Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 7 általánost végeztem. Milyen...

7 általánost végeztem. Milyen munkát munkát kaphatnék így ami lehetőleg jól is fizet?

Figyelt kérdés

2014. okt. 9. 03:28
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Fizikai munkát sajnos nem végezhetek, mert szívbeteg vagyok. Pár éve műtötték a szívemet, emiatt el is tiltottak szinte minden fizikai melótól.
2014. nov. 4. 12:35
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Akkor összegezzük:

1. Hét általánost végeztél.

2. Sok olyan fóbiád van, amelyek miatt nem tudsz emberek között dolgozni.

3. Fizikai munkát a szívbajod miatt nem végezhetsz.

4. Ezzekkel együtt olyan munkát keresel, ami jól fizet.

Tudod mit? Jelentkezz a következő választásokon képviselőnek!

2014. nov. 4. 12:44
 23/25 A kérdező kommentje:
#22 Ez nem is rossz ötlet!:) Ha meg lennének hozzá a kapcsolataim és a lehetőségeim, símán bele is vágnék.:)
2014. nov. 4. 13:28
 24/25 A kérdező kommentje:
22# Ez most kicsit más kérdés, de te női szemmel hogyan látod? Én úgy tapasztalom, hogy ez ismerkedésben se kis hátrány, ha egy pasasnak csak 7 általánosa van. Legalábbis úgy tapasztalom, hogy sok nőnél ez kizáró ok tud lenni alapból, pedig a 7 általános nem jelenti azt, hogy én nem olvasok könyveket és nem képezem magam, de sokaknál csak azok a bizonyos papirok számítanak..
2014. nov. 4. 13:51
 25/25 anonim ***** válasza:

Az az igazság, hogy a kérdésednél és a hozzászólásaidnál is meglepődtem, hogy a helyesírásod sokkal jobb, mint az ilyen kevés iskolát végzettektől "elvárná" az ember.

Pontosan azt mondtam magamban, hogy biztosan sokat olvasol.

Hogy aztán a nők ehhez hogy állnak hozzá, az már teljesen személyfüggő.

Nem is itt van a baj, azt hiszem. Inkább ott, hogy ez a sok betegség csak kifogásnak tűnhet egyesek szemében arra, hogy ennyi ideig semmit nem csináltál, és még most is kibúvókat keresel.

A helyedben - és ha valóban akarnék valamit kezdeni az életemmel - nekiállnék tanulni. Azt nem gátolja sem a szívbaj, sem a fóbia.

És abból még senkinek semmi hátránya nem lett. Csak előnye, még akkor is, ha idősebben esetleg nem kap a képesítésének megfelelő munkát. Maga a tudat is erőt és magabiztosságot ad a továbbiakhoz...

2014. nov. 4. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!