Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sos? Hazudjak az állásinterjún...

Sos? Hazudjak az állásinterjún vagy mondjam el őszintén?

Figyelt kérdés
Hosszú idő után végre behívtak egy interjúra mára. A gond az,hogy mi holnap elutazunk. A férjem már egy ott dolgozó imerőstől megtudta,hogy a héten már szerdától lehetne is kezdeni. Mi csütörtökön jönnénk haza. Az út fele már ki van fizetve,szóval lemondani nem lehet. A férjem kitalálta,hogy hazudjam azt,hogy vmiről műtenek,de pénteken már tudnék kezdeni. Én megutálok hazudni,szívem szerint megmondanám,hogy elutazunk,meg hogy már egy hónapja lefoglaltuk,az állást pedig egy hete hirdették meg,nem tudtam már átszervezni. De nagyon kellene ez a meló. Hazudjak vagy mondjam meg őszintén,hogy miért nem tudnék akkor kezdeni,már ha egyáltalán én kapnám az állást?
2014. okt. 13. 06:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha hosszútávra keresel munkát, akkor őszintén. Szerintem ebből le is szűrheted, milyen lesz a főnököd, mert ahogy fent leírtad, ha úgy elmondod, normális ember megérti. Mivel csak egy napról, és nem hetekről van szó.
2014. okt. 13. 06:27
 2/22 anonim ***** válasza:
96%
Nem egy napon fog múlni. Nyugodtan mondhatod, hogy elutaztok, lemomdani nem lehet, de másnap mar tudsz menni. Ha hazudsz es kiderül, ki is rúghat - en legalábbis azt tennem.
2014. okt. 13. 06:27
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Mégis milyen műtét után épülnél fel ilyen hamar? Inkább legyél őszinte. Most nézd, ha szerdától kell nekik valaki és ehhez tartják is magukat, akkor tök lényegtelen, hogy mit hazudsz, mert azt választják, aki tud kezdeni szerdán.

Ha nem fontos azonnal kezdeni, akkor meg jobb az igazság, mert a műtétes sztori nagyon gáz és úgysem veszi be senki.

2014. okt. 13. 06:29
 4/22 anonim válasza:
12%
Mondd csak azt, hogy elutaztok, a másik állásról nem kell beszélni.
2014. okt. 13. 06:30
 5/22 anonim ***** válasza:
26%
Mindenlépp hazudj de ne műtétet mert akkor azt hiszik eü problémád van és nem alkalmaznak mert nem szívesen kockáztatnak,hogy egy beteges mindig táppénzre járó embert alkalmazzanak.Mond azt,hogy tanuként vagy megidézve a bíróságra egy ügyben.Nálam ez bevált egyszer.
2014. okt. 13. 06:52
 6/22 anonim ***** válasza:
75%
Ja, utolso. Tudtad, hogy a munkaltato koteles elengedni, ha tanúskodni kell? Es hogy ehhez be kell mutatnod az idézést?
2014. okt. 13. 06:59
 7/22 anonim válasza:
87%
Az én helyzetem is ilyen volt anno. Csütörtökön kellett volna kezdenem és a hétvégén elutaztunk. Én őszinte voltam, bár a szívem a torkomban dobogott...és jól tettem. Hétfőtől kezdtem és 10 éve itt dolgozom.
 8/22 anonim ***** válasza:
69%
Hazudni nem kell, de kitérő választ lehet adni, hogy nem részletezhető családi okok miatt csak később tudsz kezdeni. Ha egyébként megfelelőnek találnak, akkor 1-2 napon nem múlhat a dolog.
 9/22 anonim ***** válasza:
79%
Még meg sem kaptad az állást. Már a hazugságon jár az eszed? Megbízható munkaerő leszel ezek alapján.
2014. okt. 13. 07:02
 10/22 anonim ***** válasza:
81%
Nem jó hazudni, főleg nem betegséget, lehet éppen azért nem vennének fel.
2014. okt. 13. 07:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!