Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha állásinterjún megkérdezik...

Ha állásinterjún megkérdezik tőled (2. kör), adtál le más helyre is jelentkezést, azt inkább tagadjuk le, vagy lehet őszintén válaszolni?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert a legtöbb helyen fejvadász cég hirdet. Ilyennek többnek is küldtem jelentkezést, 1-2 hívott is. Viszont tudom, hogy egy nagyobb multi több fejvadász céggel is kapcsolatban áll. Soha nem lehet benne elég biztos az ember, hogy nem ugyanarra jelentkezik 2x.
2010. febr. 5. 11:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez így sovány információ megint.

Például, ha ugyanazon közvetítőn keresztül adtad be a jelentkezést máshova, akkor nem szabad hazudni.

Egyébként is, szerintem nyugodtan meg lehet mondani az igazat. A hazugság könnynen kiderül.

A helyes válasz az, hogy te munkát keresel és több szimpatikus, téged érdeklő álláslehetőséget is találtál, és ma olyan a munkaerőpiaci helyzet, hogy semmit sem szabad kihagyni.

2010. febr. 5. 12:03
 2/5 anonim válasza:
Nehogy letagadd! Hiszen ők is számos jelentkezőből válogatnak, természetes, hogy Te is azt teszed. El sem hinnék, hogy ők az egyetlenek, vagy ha igen, hülyének néznének.
2010. febr. 5. 12:06
 3/5 anonim ***** válasza:

minke tagadnád??

te munkát keresel,jóhogy több helyen keresgélsz.

2010. febr. 5. 12:14
 4/5 anonim ***** válasza:
*minek
2010. febr. 5. 12:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Simán elmondhatod és el is KELL mondani, hogy nem ők az egyetlen ahová jelentkezel. Nem csak te vagy versenyben náluk és nem csak ők vannak versenyben nálad, ezt nem baj, ha tudják. Ha nekem azt mondja valaki, hogy csak ide szeretne jönni dolgozni, máshova nem, akkor eleve alacsonyabb fizuról indul például, mert ha dolgozni akar akkor 10 helyett 9 Forintért is fog.
2010. febr. 5. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!