Férfiak /férjek őszintén, tényleg van ebben igazság?
Ezt olvastam ,csak kíváncsi vagyok a véleményetekre :... " A férfi vadászik. Tanulj meg 2 mondást: az egyik az, hogy „A férfiak csak azokat a nőket akarják megdugni, akit meg lehet”, a másik pedig az, hogy „Egy nőt kétféleképpen lehet halálra sérteni: ha nem akarod megdugni, vagy ha meg akarod dugni”.
A férfiak nagy része így működik. Igen, lehetsz bármilyen jó, ha valahol, valami más nő kimutatja, hogy imádná, ha kényeztetném. Értsd ezt meg úgy, hogy van egy nagyon finom sütim: ez vagy Te. Minden nap ehetek ebből a sütiből: de csak ebből. És most képzeld, elmegyek valahova, ahol egy asztalon számtalan süti van! Sok közülük csábít, hogy kóstoljam meg. És csak a süti van ott és én. Miért ne engednék a süti csábításának? Mondd, hogy álljak neki ellent? Nem biztos, hogy finomabb, mint te. Egyszerűen más. .. "
Tényleg ezen múlna a megcsalás o.O ???
Ne olvass ilyen hülyeséget!
A férfira ne vadászként nézz, akik a nőket [sütiként] falják.
Azert vagyunk emberek, magasabb intelligenciaju leny, hogybaz osztonoknek tudjunk parancsolni, ellenallni. Es nem utolsosorban ott van az emberi moral, lelkiismeret.
Aki a noket sutivel azonositja...hat az egy erkolcsi nulla. A sutiknek nincs lelkuk, a noknek azert van, szoval nem csak kulsosegek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!