Férfiak /férjek őszintén, tényleg van ebben igazság?
Ezt olvastam ,csak kíváncsi vagyok a véleményetekre :... " A férfi vadászik. Tanulj meg 2 mondást: az egyik az, hogy „A férfiak csak azokat a nőket akarják megdugni, akit meg lehet”, a másik pedig az, hogy „Egy nőt kétféleképpen lehet halálra sérteni: ha nem akarod megdugni, vagy ha meg akarod dugni”.
A férfiak nagy része így működik. Igen, lehetsz bármilyen jó, ha valahol, valami más nő kimutatja, hogy imádná, ha kényeztetném. Értsd ezt meg úgy, hogy van egy nagyon finom sütim: ez vagy Te. Minden nap ehetek ebből a sütiből: de csak ebből. És most képzeld, elmegyek valahova, ahol egy asztalon számtalan süti van! Sok közülük csábít, hogy kóstoljam meg. És csak a süti van ott és én. Miért ne engednék a süti csábításának? Mondd, hogy álljak neki ellent? Nem biztos, hogy finomabb, mint te. Egyszerűen más. .. "
Tényleg ezen múlna a megcsalás o.O ???
Hááát igazság mint mindenben ebben is van azért.
A cikket végigolvastam, nem értek vele egyet, de vannak benne használható megfigyelések!
"A férfiak csak azokat a nőket akarják megdugni, akit meg lehet". Már pontatlan. Azt is meg akarják, aki rájuk sem néz, ilyenkor kapják a kosarat és sírnak :)
Amelyik tényleg igényes az meg abból is igencsak alaposan válogat amelyiket meg lehet. Lehet, hogy a nagy részükre igaz, de szerintem egyáltalán nem mindegyikre.
"Egy nőt kétféleképpen lehet halálra sérteni: ha nem akarod megdugni, vagy ha meg akarod dugni"
Nem ilyen erősen fogalmaznék.
Értem mit akar ez jelenteni, és ordenáré sokszor tapasztaltam ezt.
Én úgy fogalmaznék, hogy sok nőt halálra sértesz, ha férfiként mersz rá tekinteni és lezár. És amint nem, azért, mert a hiúsága sérül.
Jelen pillanatban ismerek egy ilyet, és habár az intellektusára éhezem, nem tudom eldönteni melyikkel bántanám: ha nőként nézek rá, vagy ha nem.
És az benne a legdurvább, hogy elérte, hogy ne tudjak úgy nézni rá, tudom hogy halálra sértem ha ezt észreveszi :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!