Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk teljesen őszintén, ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk teljesen őszintén, ebben esetben mi nálatok az igazság?

Figyelt kérdés

Annyit kell tudni, hogy már 4 éve ismerjük egymást. Igen jó viszony alakult ki közöttünk és ez meg is maradt annak ellenére hogy ő egyetemista egy távolabbi városban én pedig(még)nem így a találkozásaink száma minimális. Egy ideig csak jó haver volt, de az apró gesztusok(szülinapra ajándék, hajnali telefonbeszélgetések mert a másiknak valami lelki baja van,beteglátogatás stb) hatására rájöttem hogy számomra ő az egyik legfontosabb ember a világon. A végére már tényleg több volt köztünk mint barátság, de nem szerelem max. testvéri szeretet. ( tudni kell hogy más lányokkal ellentétben velem teljesen más módon beszélt/viselkedett/bánt)

Ebben a hitben éltem azonban történt hogy kétszer is szerelmet vallott és állította hogy csak azért mondja hogy testvéreként szeret mert úgy érzi nincs nálam esélye. Ezzel a probléma csak annyi volt hogy kicsit részegen mondta ezeket, és eddigi tapasztalataim bizalmatlanságom miatt sajnos(?) nem igazán tudtam 100%elhinni neki. ( de a bogarat a fülembe ültette azért )

Legutoljára hogy találkoztunk csókolózásig jutottunk,de mint kiderült van barátnője, azonban azt mondta hogy szereti a lányt de velem akar lenni.

Ez történt kb. egy hónapja, azóta mardos a bűntudat és nem tudom eldönteni hogy valójában mit akart ezzel mondani...ezek szerint komolyan gondolta amikor részegen azt mondta amit, vagy csak egyszerűen játékként használna?

2012. okt. 10. 20:36
 1/8 TOMAtm ***** válasza:
a puding próbája az evés.feküdj le vele aztán kiderül,sokat nem veszítesz.
2012. okt. 10. 20:39
 2/8 Menedzser ***** válasza:
Én mindig igazat mondok részegen (voltak is ebből problémáim) és a leírtak alapján igaz is :) de sajnos nem ismerem szóval az én szavam sem 100%...
2012. okt. 10. 20:41
 3/8 ASOT ***** válasza:
100%

4 év után derült ki , hogy barátnője van,

Vagy ez a barátnő valamikor a 4 év alatt lett?

Vagy csak most pár hete hónapja?

Amúgy szerény véleményem szerint, de ez csak az én véleményem, szerintem sosem fogja elhagyni a barátnőjét.

Téged meg etet a szép szavakkal meg csókkal meg gyengédséggel, de az amire te vágysz az nem fog bekövetkezni.

Max szex.

2012. okt. 10. 20:42
 4/8 anonim ***** válasza:
71%

Számolok... ő egyetemista, te még nem, és 4 éve ismered.

Vagyis maximum 18 éves körül lehetsz, és mikor megismerted voltál 14.

Eddig miért nem érdekelted?

Nos lássuk csak... Eddig szexeltél volna vele? Nem.

Most már szexelnél vele? Lehet.

Szerintem ennyi a különbség.

De rám mindig azt mondják, hogy olyan negatív vagyok. Csak úgy általában mindig kvára igazam van. :D

2012. okt. 10. 20:42
 5/8 A kérdező kommentje:

először is, mivel lennék okosabb ha lefekszem vele, ezt nem értem...:D

azután tényleg 18 múltam (fél éve)

és barátnője most van kb 2 hete.

2012. okt. 10. 20:44
 6/8 ASOT ***** válasza:
100%
Noss akkor a 4-es Egoista válaszolóval egyet értünk :)
2012. okt. 10. 20:44
 7/8 ASOT ***** válasza:
100%

Óóó akkor viszont friss kapcsolatról van szó...

De tudod, hiába ismer téged és azt mondja így meg úgy szeret meg kellesz neki, mégis egy másik lánnyal van...

2012. okt. 10. 20:45
 8/8 A kérdező kommentje:

akkor nemelég hogy palira vesz megkaptam a ribanc harmadik szerepét is úgy érzem....

mondjuk arra hogy másik lánnyal van annyi lehet a nagyon optimista magyarázat hogy az iskolák miatt nagy a távolság és felesleges lenne belevágni bármibe is nekünk...bár én nem tudom létezőek e ezek a mesék :D

2012. okt. 10. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!