Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktak a lányok nem őszintén mosolyogni?
Van egy lány, akivel kb 2 hete ismerkedtem meg egy buliban. Beszéltem vele másnap is, de többet nem nagyon, mert az az igazság, hogy most hétvégén találkozom egy másik lánnyal, akit hosszú ideig fűztem.
Szóval, a fentebb említett lány, amikor találkozunk suliban vagy utcán, mindig ilyesmi mosollyal köszön (csak nem rágja a haját :))
Szoktak a lányok ,,csak úgy", nem őszintén mosolyogni, vagy esetleg helyesnek tart a lány?
én szoktam, amikor kényszerből kell mosolyogni, hogy jó képet vágjak egy olyan dologhoz/olyasvalakihez, amihez/akihez semmi, de semmi kedvem!
Persze gondolom a lány, aki rád mosolygott, nem pont úgy mosolygott, mint a képen, mert az inkább kacér mosoly, ahogy az előző válaszoló is írta. (:
L/18
Rengetegszer mosolygok nem őszintén, túl sokszor is...
De ha rád köszönéskor is mosolyog, és úgy ahogy a képen, nincs mitől félned :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!