Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek úgy őszintén mi értelme?
Van egy barátom, régóta járunk. Az egyik munkatársa kikezdett vele, annak tudatában, hogy van barátnője, és a barátom semmilyen érdeklődést nem tanúsít felé. Nem egy különösebben szép nő, átlagos, barátom megmondta neki, hogy bocs, de nagyon nem az esete, és van barátnője, stb.
De a nő nem adja fel, egyfolytában hívja barátomat mindenhová, pedig mindig mindent lemond, és mindig mondja, hogy nem érdekli, meg nem akar semmit tőle, barátkozni sem, szóval nyugodtan keressen mást, ő nem igazán akar vele beszélgetni sem.
Nem vagyok féltékeny, mert nincs mire, engem inkább a nő érdekel, hogy vajon mi készteti erre? Szóval ha engem sorozatban visszautasítanak, akkor nem töröm magam, tudva, hogy teljesen felesleges... Vagy ez csak nekem ilyen érthetetlen? Van aki érti ezt?
Biztos ő is ide jár GYIK-re sírni h mennyire szerelmes mi meg bíztatjuk h ne adja fel, mert van még remény :D
am van akit nem lehet csak úgy lekoptatni. Azt mondod h munkatársa, így ha a párod akar - nem akar akkor is egy légtérben kell vele lennie. Innen már csak akarat kérdése hogy jeleket lássunk minden kis semmiségben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!