Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Őszintén! Lehet-e egy ilyen test még vonzó?
Most csak a testet nézzük, tegyük fel, hogy az arc rendben van, igényes a lány, képzeljetek el hozzá egy olyan arcot, ami nektek mondjuk tetszik. Tehát tényleg csak a testet nézzük. Nagyon gáz már? :/ ( Fogyózom, idáig több, mint 20 kilót leadtam) Köszönöm a normális válaszokat!
19l
mint pasi mondom ez a ruha kész agyfsz XD
egyébként vééééééégülis ha nem ilyen 150 centis téma vagy akkor 1 olyan arccal ami az én esetem [kb esélytelen h az meglegyen XD] akár jó is lehet.
ha meg mégsem olyan az arc akkor meg van az a véralkohol szint.
Ja, 167 centi vagyok :D
És köszi srácok, de nem kérek privátban több meztelen képet magatokról, sőt, még netről szedettet sem :))
Fölösleges volt fogyókúráznod.
Nem lesz sosem olyan férfi, aki őszintén szeret és boldogtalanul fogsz meghalni. Ja és lesz egy csomó macskád.
Vagy,
Ha komoly a kérdésed, akkor menj agydokihoz, mert valami baj van veled. Tényleg. Menj.
Szerintem ez már nem a kövér kategória,teljesen rendben vagy. Sportolj sokat,szerintem ha még egy 5-10 kiló lemegy már te is elégedett leszel.
És gratulálok a 20 kilóhoz,büszke lehetsz magadra:) Ez a ruha tényleg szar egyébként,bocsi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!