Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok őszintén véleményeteket?
akkor ne erőltesd a dolgot, ha nincs hozzá kedved? talán kötelező, h párkapcsolatban élj? nem, na ugye!
nincs ezzel baj
pff őszintén megmondom , hogy baromi nagy önsajnálatot játszol, rinyálsz, hisztizel feleslegesen mintha meghalt volna valakid.
egy kapcsolat volt és vége, és az most nem számít mennyi ideig tartott.
Nem ez a legrosszabb az életben de hogy is tudhatnád még csak kis 18 éves vagy
Ha ennyire nem megy, akkor ne erőltesd. Még nem léptél túl a kapcsolaton teljesen. Szerintem várjál vele, amíg késznek nem érzed magad. Azzal, hogy erőlteted nem oldasz meg semmit. Próbálj nem a csajozásra koncentrálni, hanem pl tanulj, bulizgass, csinálj olyan dolgokat amik amik lekötnek.
19/f
Ez teljesen természetes.:) Mint írták ez még a "gyászidőszak", ahogy telik az idő, majd elmúlik(vagyis én is ebben reménykedem:) ). Mi is olyan 2-3 hónapja szakítottunk a volt barátommal, még most is hiányzik, de az idő nagyon sokat segít. "Mosolyogj akkor is ha fáj, hisz sosem tudhatod ki szeret bele a mosolyodba"- ez csak egy kis biztatás, ami rajtam sokat segít/segített.:)
Amúgy örülnék egy képnek(ha már írtad, hogy akár azt is küldesz).:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!