Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elvállaltam egy veszélyes...

Elvállaltam egy veszélyes munkát, mint feleség, te hogyan fogadnád?

Figyelt kérdés
Mentőknél dolgozom és önként jelentkezőket kerestek (2X3főt) a régiónkban, amire én jelentkeztem. Nagyon röviden, ha ebolás, illetve ebola gyanus beteg felbukkan, akkor azoknak az első ellátását, illetve szállitását kell végeznünk, ami elég nagy kockázattal jár. Természetesen védőfelszerelésben. Nem tudom, szóljak szerintetek a nejemnek, hogy elvállaltam, vagy ne izgassam feleslegesen? Ezért kérdezem, hogy te mit szolnál hozzá?
2014. szept. 17. 13:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Titoktartási nyilatkozatot nem kellett aláírnod? Kétlem...
2014. szept. 17. 23:25
 12/12 Andizsuzsi ***** válasza:

" aki ezen tünetekkel vittek a fertöző osztályra, ráadásúl Sierra-leoneiben járt nem rég"

Legalább te mentősként ne terjesszél rémhíreket. A férfi malária-tünetekkel ment orvoshoz, ahol elmondta, hogy maláriás, de otthon hagyta a gyógyszereit. Soha nem járt ebolával fertőzött területen.

2014. szept. 18. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!