Az apám kikezdett a feleségemmel, és egyre elviselhetetlenebb is. Mit tudnék csinálni? Hogy vegyem rá anyámat, hogy váljon el, és kezdjen új életet ennyire hosszú idő után?
Nos ezzel az emberrel valoban szakitsd meg a kapcsolatot, tekintsd halottnak.
Anyud nehezebb. A sarkara kene vegre allnia, de ugy latszik nem mer lepni. Fel az apadtol, es meg is ertem ha ilyen eroszakos jellem. Probald meg egy kicsit gyozkodni, mondd neki, hogy mellette allsz, tamogatod ot. Ha latsz valtozast maradj mellette, ha nem, hat akkor...hagyd. Minden ember maga felelos a sorsaert.
Ha erőszakkal megcsókolta, az, úgy tudom, jogi értelemben már kimeríti a nemi erőszak fogalmát.
Ha van rá bizonyíték, jelentsétek fel.
Ha bizonyíték nincs, akkor sajnos tényleg nem tehettek többet, mint hogy széles ívben elkerülöd apádat.
A válás anyádon múlik. Azt, hogy bátorítottad erre, jól tetted, de ennél többet nem tehetsz. Maximum Imádkozhatsz érte.
Apáddal örökre szakítsd meg minden kapcsolatot!
Nem írtad le, hogyan/hol éltek, de ha van rá lehetőségetek, költözzetek el! Anyádért annyit tehetsz, hogy felajánlod neki, elköltözhet veletek, esetleg vegyetek/béreljetek kétgenerációs házat, vagy ilyesmi.
Ez nehéz dolog, teljesen jogosan vagy kiakadva, anyád viszont borzasztóan kezeli a dolgot.
Az hogy illik-e hozzád a feleséged, egy rendes apát jó hogy foglalkoztat, de ha a te apád ilyen, akkor semmi joga beleszólni hogy kit vettél el. Undorító dolgot tett.
Ha nem is sikerül vagy nem akartok elköltözni, nem kell többet találkozni vele, az utca másik oldalára átmentek, ha látjátok , és ennyi. Ha nem száll le a feleségedről, jelentsétek fel. Ez nem apához méltó viselkedés. Erre nincs bocsánat!
Apád egy köcsög! A feleséged meg nem tudom miféle, de hagyta megcsókolni magát meg tapsrolni....
Fel kell jelenteni ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!