Miért kell 8+ órát dolgozni, hátránya lenne a munkáltatónak, ha kevesebbe foglalkoztatna? Komolyan érdekel.
Figyelt kérdés
12-14 órákat dolgozunk felszolgálóként.5-6 óra munka után már elég irritált az ember,feltesszük a műmosolyt,ha olyan van,meg kikáromkodjuk magunkat,ott ahol a vendég nem lát.estére meg hullaként megyünk haza.
nekem havi 30-40 ezer simán megfelelne,boldogabb lennék kevesebb munkával,kevesebb pénzért is.
de nem akar a munkáltató 4 vagy 6 órában alkalmazni.azt mondta,akkor menjek csak heti 1-2x..de nem ez volt a kérdésem,és nem adott rá ésszerű választ.
nekem speciel már nyűg ennyit jópofizni,keresek valami más 4-6 vagy 8 órás munkát.
részmunkaidős állások alig vannak,azokat is sérülteknek hirdetik
2014. szept. 6. 09:53
11/11 anonim válasza:
Én a pincér szakmát nem szívesen űzném, de szakácsként szívesen tolnám, bár az a baj, h amikor voltam szakácsok mellett, hát nem nagyon fogott meg az intelligenciájuk, de remélem, h csak én fogtam ki rosszakat. Amúgy semmi közöm a főzéshez, de tökre tetszene. :) Külföldön vannak frankó részmunkaidős állások azt hallottam, havernak is elég lenne havi 30-40, nekem a 8 óra nem rossz, annál több nekem se hiányozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!