Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Önöknek/nektek milyen volt a...

Önöknek/nektek milyen volt a legelső munka? BŐVEBBEN LENT!

Figyelt kérdés
Nemrég végeztem el az iskolát.CNC gépkezelői szakképesítéssel rendelkezem.Jó néhány napon belül,leadom az önéletrajzomat pár helyre.Arra vagyok kíváncsi,hogy önöknek/nektek milyen volt a legelső munkanap.Nehéz volt beilleszkedni,illetve mennyi idő kellett ahhoz,hogy megszokják/megszokjátok a munkát?:)

2014. aug. 25. 19:25
 1/2 anonim ***** válasza:

1.ha már valahova le tudod adni az nagy előrelépés

ma apályakezdők többsége sehova nem kell.

először inkább azt nézd meg, hogyan válaszoljanak az önéletrajzaidra, és ha egyáltalán felhívnak, mit kell mondani, és interjún hogyan kell viselkedni, főképp mennyit szabad kérni.

amíg nincs munkád, ne ez legyen a legnagyobb problémád.

2.a pályakezdőket általában lekezeleik és nagy stressz alá helyezik, sajnos komolyan veszi ksokan vagy személyesnek a szidásokat

3.a fiatalokkal szemben több jogszabálysértést engednek meg, mert még tapsaztalatlanok ezen a területen

4.meglehet, hogy a munkatársak keresztbetesznek a versenyszellem miatt.

5.fontos a munkatársakkal a kapcsolatod. ha túl közvetlen vagy, hülyére vesznek és belemásznak az életedbe. ha túl rideg vagy, kiközösítenek.

6.valószínűleg semmire nem lesz jó a képesítésed, ezért gondolkodni kell valamilyen mérnöki továbbtanulásban, + 2 felsőfokú nyelvben. ha ez meg van, jó esélyed van külföldre menni, ahol arányban lesz a fizetésed a munkáddal (kb 2x jobban fogsz élni)

ezekre kell figyelni

2014. aug. 26. 15:33
 2/2 Polipeter ***** válasza:

Obi áruházban voltam Diákmunkás elsőnek.

Nagyon nagyon élveztem a sok újdonságot és a mai napig örömmel emlékszem vissza rá

2014. aug. 27. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!