Mennyi Jamaicában a minimálbér? bővebben lent!
Igen én is olvastam ezt a gazdasági részt.
Akkor hogy élnek meg vagy hogy vesznek autót vagy házat vagy akármit ??? Jártál már ott ? Heti 10000 Forintból lehetetlen fenntartani az életvitelt még a legalacsonyabb szinten is....
De néztem kocsikat is és kb 400.000 alatt nem találtam semmit. Az 40 havi fizetés....
Voltál már ott ? Milyenek ott az árak ? Kenyér tej ? Benzin ? Cigaretta ? mennyibe kerülnek ezek ?
Látszik nem igazán jártad még be a világot. A 3. világban nincs ilyen, hogy kenyér, tej meg autó... A mi értékrendünk szerint fillérekből élnek milliárdok. Nem ritka az sem, hogy csupán élelemért dolgoznak a földeken 10-12 órákat mezítláb, kézzel lábbal...
"és pár mezőgazdasági terméke"
O'rly? :D
A többiek már elmondták a lényeget, én viszont annyit fűznék hozzá, hogy valóban szegény országnak számít az európai országokhoz viszonyítva, de azért NE A MINIMÁLBÉRBŐL indulj ki.
Ha a magyar nettó minimálbérből indulnál ki, akkor az alapján is csoda lenne, ha valakinek egyszerre lenne saját ingatlanja és autója Magyarországon, mégse akkora nyomortelep ez az ország...
Hát jó értem persze nem a minimálbérből indulok ki csak kell valami viszonyítási alap....
Nem vagyok egy világjáró persze.... (20 évesen?)
nem értem a tej kenyeres példát sem..... tényleg nem
Kicsit magyarázhatnátok, it hogyan kell elképzelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!