Külföldön így milyen esélyeim lesznek? (bővebben)
26 éves vagyok 2 éve végeztem el a pénzügy számvitel alapképzést. Azóta egy multinál dolgozom. Nettó fizetésem 154 ezer Ft. Sajnos ebből nagyon szűkösen jövök ki mivel a diákhitelemet is kell fizetni, ezért úgy döntöttem, hogy ez év végén külföldre megyek.
Angolból felsőfokúm, illetve szakmai nyelvvizsgám is van, ez mellett társalgási szinten beszélek németül és most kezdtem neki a spanyolnak is.
Sajnos a mesterképzést nem tudtam bevállalni munka mellett, azonban mindenféle képen szeretnék majd továbbtanulni akár külföldön is.
Célország jelenleg Anglia azonban fogalmam sincs, hogy külföldön milyen lehetőségek vannak elhelyezkedésre gazdasági területen. Többször halottam, hogy közgazdászok akik külföldre mentek mosogatnak, takarítanak stb. Tényleg ennyire nehéz elhelyezkedni ezen a területen belül?
miert nem nezegetsz allashirdeteseket a celorszagban? Hamar kiderul hogy keresnek-e olyan embert, mint te.
Masik lehetoseg az orszagon beluli valtas, nyugodtan palyazgathatsz, es tobb penzt alkudhatsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!