Mit gondoltok azokról a fiatalokról akik több mint havi fél millát költenek a szüleik pénzéből?
Figyelt kérdés
Meg voltunk győződve barátnőmmel, hogy havi 2-3kilónál többet nem húzunk le apánkról, és akkor elkezdtük összeadni (benzin, pályamatrica, kozmetikai kezelések, ruhák, ékszerek, utazások, tandíj, szórakozás, szépségápolás, személyi edző, szóval a rezsin kívül minden), mire kijött egy havi 750ezres átlag és eléggé ledöbbentünk. Amúgy nem vagyunk nagyon felvágósak, csak szeretünk jól élni. 2-300 ezerre még mondhatni játékpénz (már annak aki jól keres), de ezt az összeget kicsit soknak találtuk, és őszintén én el is szégyelltem magam.2014. júl. 17. 23:52
31/34 anonim válasza:
Nettó 1,3-at? Mégis, mit tudsz ezért nyújtani? Nézz hülyének mást.
32/34 anonim válasza:
Amúgy ha igaz, amit összehablatyolsz, írd meg, konkrétan mivel kell foglalkoznod a pénzért, majd én jól kikérdezlek.
33/34 anonim válasza:
Kedves "ÜGYVÉD ÚR"! Egy negyedéves joghallgatóról van szó. Tudja, azok a furcsa lények, akiket kávét főzni, szendvicset csinálni, földhivatalban sorban állni tetszenek felvenni havi 50-ért ("ügyvédjelölt jelölt"). Nemhogy saját irodája, de diplomája sincsen, csak állítólag egy kicsit az átlagnál többet kereső édesapukája.
34/34 anonim válasza:
Utóbbi a 27-es válaszadónak szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!