Mit gondoltok azokról a fiatalokról akik több mint havi fél millát költenek a szüleik pénzéből?
Figyi én nem vagyok rosszindulatú. Szerencsére elég sok pénzem van, de véleményem szerint a nagy fizetéshez nem elég talpraesettnek, meg tájékozottak lenni.
Csak elmondtam, hogy örülj, ha a nettó 300-at megkeresed majd jogászként. Én nem vagyok irigy rád, sőt. Marhán nem örülnék, ha a csajom azért lenne velem, mert én veszem neki a ruhát, ékszert.
Ajánlom ismét figyelmedbe a mondandóm első részét. Egész elképesztő, hogy milyen szinten nem vagy képbe állítólagosan "okos és értelmes végzős joghallgató" létedre a jelenlegi gazdasági és munkaerőpiaci helyzettel.
Az a br. 1,200,000 fizetés, amiről beszélsz felsővezetői fizetés, leírtam, hogy jogi pályán ennek megszerzésére mik a lehetőségeid. Ha te ezek után is azt hiszed, hogy azt te végzősként meg tudod szerezni akkor nagy a baj.
Menj szépen és kérdezd meg aput, hogy az ő beosztottjai milyen pozíciókba mennyit keresnek - ne legyél szégyellős, rád fér egy kis munkaerőpiaci felmérés ahogy elnézem. És akkor gondolkozz el, hogyha be is tud tolni apu egy középvezetői pozícióba (ami még mindig meredek 0 munkatapasztalattal) akkor ott mennyit keresnél.
Senki nem azt mondja neked, hogy nem lehet elérni ennyi fizetést, mert ennek a sokszorosát is el lehet érni. Csak nem 2 héttel az után, hogy kiestél az iskolapadból.
nem kell itt senkit megkérdezni, még nem is végeztem az egyetemmel de már olyan munkát ajánlottak (pont a héten) ahol NETTÓ 1,3-t kapnék, szóval erről ennyit. és nem apuci találta nekem, hanem a saját rátermettségem vezetett ide :D
tisztában vagyok az átlag pályakezdő fizetésekkel, és itt hangsúlyoznám az átlagot. szerencsére a jogi, mind a közigazgatási, politikai pálya mindenki számára nyitva áll, és az előrejutás is garantált, azt meg sehol se írtam, hogy ahogy kézhez kapom a diplomát egyből annyit fogok keresni - persze még az is meg lehet, ha csak a mai állást nézzük..
Sőt a MAGYARSÁG rólatok amúgy.
1,3misi felsővezetőként ugyanmár emberek.
Egy sima fejlesztő keres 700nettót 3 év után.
Sőt tudok egy olyan cégről ami milliót fizet NETTÓba,és nem a Gugli az.
Simán elérhető,és ne legyetek ilyenek,hogy lehúzzátok más álmát mert ez undorító amilyen sajnos a magyarság 90%-a.
komolyan mondom én sajnos visszahoznám Taigetoszt és nem a kérdezőt tenném oda :O
Van egy célod és hajtasz érte akkor igenis eléred a nettó 750ezret sőt annál többet is.
És igazuk van,hogy adnak magukra eléggé sok slampos ember van ki kell tűnni.
Csak egyetemre nem inni kellene járni meg kanás bort inni hanem tanulni és dolgozni mellette,mégegyszer SULI és DOLGOZOL, Tu m'a compris?
N'est pas?
És el lehet érni a nagy fizut csak nem könnyű hogy menjél suliba és mellette akár 40 órában dolgozzál is a szakmádban amint tudsz.
Én is így tettem dolgoztam és dolgozok egyetem alatt, és lám jól élek.
Igen ebben benne van,hogy volt vizsgaszezonba,hogy 4 redbullt 3 kávét ittam meg,mert tanultam és mentem dolgozni,hozzáteszem nem jó a szívem.
ÉS nem nem büfészakon vagyok,hanem mérnöki.
Eddig azt hittem csak világtalanok a lányok, de most már majdnem biztos vagyok benne, hogy kamu a kérdés :)
Hiába, ilyen a nyári szünet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!