Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tegyek, hogy munkát találjak?

Mit tegyek, hogy munkát találjak?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a hagyományos pozícióra önéletrajz küldés helyett van-e más lehetőségem, mert nagyon úgy néz ki, hogy ezt nem nekem találták ki?
2010. jan. 5. 11:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Vagy valami ismerősöd bejuttat valahova, vagy önéletrajzot írsz. Más út nincs. Vagy mész feketén, az olyan kuli munkákra nem kérnek életrajzot.
2010. jan. 5. 11:29
 2/4 anonim ***** válasza:
25%
Feketemunka. Abból még adózni se kell.
2010. jan. 5. 11:38
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
miért nem neked találták ki? milyen munkákat pályáztál idáig meg? mi a szakmád képzettséged?
2010. jan. 5. 11:43
 4/4 A kérdező kommentje:

Igazából a jelentkezésekkel nincs gond, mert viszonylag sok interjúra behívnak. A gondok ott kezdődnek. Valahogy nem tudok túl jutni a HR-en, pedig sok interjún voltam már.

Nem szeretném ha alám raknának egy pozíciót ajándékba, azért szeretnék megküzdeni, na de csak akkor ha szakmai emberrel vagy a leendő főnökömmel, munkatársammal történik a felvételi eljárás.

Műszaki végzettségem van, intelligens, fiatal, csinos hölgy vagyok. Éppen ezért arra is gondoltam, hogy ez szúrja a hasonló korú HR-es hölgyek szemét és rögtön mínuszról indulok náluk. Mert valljuk be, nekik sem könnyű objektívnak lenni, pláne ha sok száz jelölt van egy adott állásra.

Pedig higgye el mindenki, ahol eddig dolgoztam ott megbecsültek, mindenkivel kijöttem, szerettek velem dolgozni. Na de ez sohasem derül ki ha a pozícióról nem sokat tudó személyzetisek sablon kérdéseire kell báj vigyorognom, mint felvételi eljárás.

Kösz ebből nem kérek. Más utakat keresek, ahol valóban a munkához való képességeimet nézik.

2010. jan. 7. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!