KI MENNYIT KERES? Ugy értem milyen szakmában dolgozik, milyen végzettséggel, mennyi munkaidővel, kérlek nettót írjatok (amit a kezetekbe kaptok)
csak azért szném tudni mert pályaválasztás előtt állok, de nemnaon szeretnék egyetemen 5évet még ülni
előre is köszy
Érettségivel, felsőfokú angol nyelvvizsgával, kutyakiképzői oklevéllel :) és folyamatban lévő felsőfokú tanulmányokkal rendelkezem. Napi 8 órában nettó 140-et keresek képszerkesztőként (betanultam). Voltam már multinál recepciós 120-ért, kis cégnél asszisztens 6 órában 90-ért, babysitter 8 órában 100-ért. 26 éves vagyok, 19 éves korom óta dolgozom, ha a korábbi diákmunkákat nem számítjuk. Az angoltudás sokszor jól jött, és az ismeretségek is (pl. a mostani főnököm a volt főnököm unokatestvére). Nagyon szeretem a jelenlegi munkám, kényelmesen megélek belőle, de nem ez az életcélom, ez inkább biztos hátteret ad, hogy aztán majd azzal is foglalkozhassak, amivel igazán szeretnék.
Véleményem szerint mindenki a maga sorsának a kovácsa. És ha valaki nem hiszi el, hogy kereshet sokat, akkor nem is fog. Ha viszont hisz benne, és mindent megtesz érte, akkor sikeres lehet.
Köszi a sok választ!!! a lényeg tanulással és szerencsével és hittel lehet elérni mindezeket
én soha nem szapulnék senkit, és nem irigykednék, mert mindenki maga kovácsa, ahogy ezt olvashattuk is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!