KI MENNYIT KERES? Ugy értem milyen szakmában dolgozik, milyen végzettséggel, mennyi munkaidővel, kérlek nettót írjatok (amit a kezetekbe kaptok)
csak azért szném tudni mert pályaválasztás előtt állok, de nemnaon szeretnék egyetemen 5évet még ülni
előre is köszy
Mérnök (egyetem), 10 éve, nettó 400.000. És csak 8 óra munka naponta...
Szerintem tanulj, ha nem akarsz megszakadni a munkában... Vagy ha nem vagy piszok szerencsés alkat.
1 üveg búra gyárban 3 műszakra kaptam 60 ezer forintot.
Aztán 1 kőműves céghez mentem ott viszont 1 műszakra kapok 100-150 ezret.
Elsősorban azokat a szakmákat vedd sorba, amik tetszenek.
Utána nézz körül, ezekre mekkora igény van.
Aztán nézd meg, melyikből tudsz megélni.
Elsősorban nem az számít, hogy mások miből élnek jól, hanem az, hogy TE MIRE VAGY ALKALMAS.
nyomtató és fénymásoló szerelő
nettó 200
4 éve csinálom...
Én a 2 diplomámmal alkalmazottként nettó 150e-et kerestem nyomdában menedzserként (=vittem a hátamon a céget éjjel-nappal).
Kereskedelemben középvezetőként 120e-et adtak.
Területi képviselőként 150e volt a jussom.
OFF
Lehet szapulni a kedves függönyvarró válaszolót, de igaza van, aki nekiáll szapulni, az simán irigy. És egyáltalán nem irreális az összeg.
Most otthon vagyok a kisbabámmal, a férjemmel együtt dolgozunk, keresünk belőle már havi 200e-et és nyár elején kezdtük. És jövőre mi jobban fogunk élni, mint az átlag. Sokkal jobban. MLM-ből.
Lehet leszólni.
Anyám is varró nő volt, ő a hulláknak a koporsóba a bélést, meg a díszes párnákat meg ilyeneket varrta. 96'-ba keresett 120.000-et.. Erre most eladóként dolgozik havi 90ért.. Szóval inkább hagyjuk..
És csak szólok, hogy a varróiparban nagyon sok pénz van. Amúgy meg a szálloda épp egy magánemberrel vagy egy kis kereskedéssel fogja megvarratni, mert sokkal olcsóbb mint 1 hiper szuper varroda monstrum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!