Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A legtöbb HR-es szimpátia...

A legtöbb HR-es szimpátia alapján hívja be/ választja ki a jelentkezőket?

Figyelt kérdés
2014. jún. 2. 16:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tökmindegy ki dönt külső,nem,kor stb.alapján.Akkor is diszkrimináció!És ha azt vesszük,hogy bármikor bárkinek megszűnhet a munkahelye és a nyugdíjkorhatár 65 év,akkor egy 45-50 éves hova menjen?!
2014. jún. 17. 23:35
 12/14 anonim ***** válasza:

"Tökmindegy ki dönt külső,nem,kor stb.alapján."

Ez tény. De a kérdésben A HR-es volt a kérdés. Az egy másik kérdés témája lehetne (biztos van is ilyen), hogy "Állásinterjún mennyire számított nálatok kor, nem, külső stb.?" vagy hasonló.

2014. jún. 18. 07:35
 13/14 anonim ***** válasza:

A HR egy SZAKMA

Ezért azért jót röhögött a vakbelem.

Legtöbb helyen egyszerűen pofára megy,nálam csomószor el is mondták,hogy azért hívtak vissza /persze a szakmai végzettségem+ kevés tapasztalat is volt/ mert olyan barátságos,pozitiv a fejem. Nem emlékszem hogy fogalmazták meg,de nem egy helyen mondták.

Ez a hr egy baromi nagy kamu szak,kamu papírtologatós melóval . Amivel semmi baj nincs,csak ne tegyétek nevetségessé magatokat azzal,hogy pszichiáter vagy valami hatalmas tudású professzor szintre emelitek őket . Valljuk be ezt egy csimpánz is megmondja neked,hogy fotó alapján ki az alkoholista ,vagy ha bejön valaki szakadt farmerban azt nem fogják felvenni:D

Ezekre a szokásos kamu kérdésekre megint semmilyen magyarázat nincs,hiszen MINDENKI tudja,hogy mit mikor kell válaszolni,szóval nagyjából nem szűrhető le semmi abból,hogy "milyen állat lennél ha kinyitnám a szemcsakrádat ?" a hangyát fogom válaszolni,mert az interneten 50* leirták,hogy az szorgalmas,szolgalelkű,és akar dolgozni. A lusta büdös disznó meg nem.

Komolytalan és nevetséges az egész. Ha a cégek a szakmai tesztelésre fele ennyi energiát és pénzt fordítanának,mint a hr pénzelésére ,már előrébb tartanánk .

Engem egy elég komoly céghez úgy vettek fel például,hogy voltak nálam sokkal szakképzettebb ,nagyobb tudású jelentkezők is. Csak én nem egy szemüveges pattanásos kocka vagyok,hanem egy fiatal nő,na meg valószinüleg kevesebbet is fizetnek nekem,mint az aspergeres zseniknek kéne.

2014. jún. 25. 21:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Nagyon komoly cég lehet, ha nem tudás, hanem mellbőség alapján vesznek fel embert.

És az önbecsülésedet is csak irigyelni tudom, ha úgy érzed, hogy ilyen helyen kell dolgoznod.

2014. jún. 26. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!