Mennyi idő után szokták a multinacionális cégek értesíteni a jelentkezőket a jelentkezések alakulásáról?
Konkrétan itt arra gondolok,hogy: Mennyi idő után hívnak be interjúra?
Jelentkeztem 2 pozícióra 2 különböző multinacionális céghez: "bolti dolgozó,árufeltöltő". Már ez is több lenne az itthoni tétlenségtől. Küldtek egy visszaigazoló spam-et,aminek ez volt a szövege: "Örömmel fogadtuk az alábbi pozíció(k)ra benyújtott jelentkezését. Szíves türelmét kérjük, jelentkezésének alakulásáról értesíteni fogjuk." Mindez 17-én volt,lehet,hogy kicsit türelmetlen vagyok,de minél hamarabb szeretnék elkezdeni dolgozni. De ha már ide sem vesznek fel nem tudom mit fogok csinálni.
Köszi a válaszokat előre is!
Ne készülj arra, hogy ez hosszútávú lesz.
Egyébként 1 hét múlva szoktak visszajelezni. Ha... Utána jobb ha nézelődsz tovább a lehetőségek között.
Amit kaptál, az nem spam, hanem automatikus válaszlevél.
Szerintem manapság az a divat, hogy csak akkor válaszolnak, ha be akarnak hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!