Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Udvariasság vagy szimpátia?

Udvariasság vagy szimpátia?

Figyelt kérdés

Éppen a vonaton utaztam, amikor az egyik megállónál felálltam, hogy kilukasszam a jegyet. Épp akkor, amikor odaértem a lukasztóhoz, egy pasas Megállt mellette, a jegyemet lobogtatva, udvariasaan elnézését kértem, ő pedig bocsánatot kért és odébb állt, hogy lukaszthassak. Beraktam a jegyet, lehúztam a kart, de nem Hallottam a kattanást, így nem voltam biztos benne, hogy sikeres volt a művelet, ezért rántottam rajta még egyet. Aztán az úriember megkérdezte, hogy segítsen-e, én pedig elfogadtam a segítségét, aztán átnyújtotta a már általam is kilukasztott jegyet, mondván, hogy már megcsináltam. Én meg mosolyogva elvettem a jegyet és megköszöntem a "hiábavaló" segítségét, majd hátat fordítottam és visszaültem a helyemre. Pont vele szembe kerültem és összetalálkozott a tekintetünk, próbáltam termeszetesen viselkedni. Aztán egy darabig együtt utaztunk, de szerintem ő is zavarban volt, ezért alig nézett rám, a mobilját bújta mosolyogva. Aztán amikor Leszállt, meg vetett rám egy pillantást. Kedvem lett volna utána menni, de nem tehettem, és valószínűleg már nem is fogom újra látni.

Mi a véleményetek erről a történetről? Szimpatikus lehettem számára, vagy ez is egy tudom pikus példája annak, hogy az udvariasság olyan ritka manapság, hogy az ember máris többet képzel mögé, ha valaki figyelmes vele?

2014. máj. 30. 16:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Udvariasság.
2014. máj. 30. 16:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Udvariasság.
2014. máj. 30. 16:40
 3/3 anonim válasza:
Ha puszta udvariasság, akkor miért lehetett zavarban a fickó? :-)
2021. febr. 18. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!