SOS gyors, EXTRÉM munkakeresési tippek HR szemszögből? Önélatrajz, email, interjú? Hol találok olyan embereket-tippeket amit HR-esek írtak?
DURVA munkakeresési tippek kellenének, olyan, amivel manapság ki lehet tűnni a napi többezer jelentkező közül.
Nem a szokásos gerillaönéletrajznak nevezett 3-képet-beszúrunk-féle, hanem amitől egy kezdő is vonzónak/profinak tűnik.
Olyan munkák érdekelnek, amik nem kamu-MLM-telemarketing-házalós meg éjszakázós fizikai munka. Magyarul amiből meg lehet élni és nem tesz tönkre.
Pályakezdő vagyok, így 2-5 év tapasztalat 1-2 év x cégnél meg ilyeneket nem tudok feltüntetni. Hazugságból csak olyan érdekel, amivel könnyen nem lehet lebukni. Ráadásul fiú vagyok, tehát tudom, hogy a nemfizikai munkákban hátrányban vagyok.
Főképp HR-esek véleménye érdekelne, vagy olyanoké akik sok önéletrajzot láttak/válogattak, vagy pályakezdőként/kevés tapasztalattal elhelyezkedtek, és nem a mélydekoltázsos kategóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!