Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » SOS gyors, EXTRÉM munkakeresés...

SOS gyors, EXTRÉM munkakeresési tippek HR szemszögből? Önélatrajz, email, interjú? Hol találok olyan embereket-tippeket amit HR-esek írtak?

Figyelt kérdés

DURVA munkakeresési tippek kellenének, olyan, amivel manapság ki lehet tűnni a napi többezer jelentkező közül.

Nem a szokásos gerillaönéletrajznak nevezett 3-képet-beszúrunk-féle, hanem amitől egy kezdő is vonzónak/profinak tűnik.

Olyan munkák érdekelnek, amik nem kamu-MLM-telemarketing-házalós meg éjszakázós fizikai munka. Magyarul amiből meg lehet élni és nem tesz tönkre.

Pályakezdő vagyok, így 2-5 év tapasztalat 1-2 év x cégnél meg ilyeneket nem tudok feltüntetni. Hazugságból csak olyan érdekel, amivel könnyen nem lehet lebukni. Ráadásul fiú vagyok, tehát tudom, hogy a nemfizikai munkákban hátrányban vagyok.

Főképp HR-esek véleménye érdekelne, vagy olyanoké akik sok önéletrajzot láttak/válogattak, vagy pályakezdőként/kevés tapasztalattal elhelyezkedtek, és nem a mélydekoltázsos kategóriában.

2014. máj. 27. 14:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nem munka tanácsadásra gondoltam,hogy nézd itt egy munka jelentkezz ide.-.-
2014. jún. 1. 10:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Én sem, hanem megnézik az önéletrajzot, tanácsokat adnak, mit lehetne javítani rajta, hogyan kell motivációs levelet írni, interjúra felkészítenek, álláskeresési tanácsokat adnak, stb., ezt külön kérni kell, de ingyenes.
2014. jún. 1. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!