Álláskeresés közben éreztétek már úgy, hogy nem kelletek sehova, kudarcok vagy éppen átverések miatt? És senki sem ért meg titeket?
Általában azt az embert okolják, aki keres. De szerintem a hiba nem mindig bennünk van.
Tapasztalatokat, véleményeket várok.
Nem, max azt, hogy amelyik cég ilyet mond, attól időben megszabadultam, mert ilyen mellett nem tudnék mellszélességgel kiállni és a munkát tisztességesen elvégezni.
Azzal kell foglalkozni ami van, és nem azzal ami nincs.
Én a másik oldalát élem meg. Munkatársakat keresek pénzügyi területen, és sokan mondják, hogy nem ilyet akarnak.
Szerintem a mai világban lehet, hogy változtatni kell.
Tehát: kötetlen munkaidőben,teljesítmény arányos jövedelem, értékesítési munkakör, stabil háttér
Persze. 8 hónapja keresek állást, tapasztalataim és képességeimhez mérten. Interjún pozitív dolgokat mondanak rólam, de mégsem, persze otthon megy az érzelmi lehúzás, hogy én vagyok a rossz, én csesztem el és menjek kocsigyűjtőnek a tesco ba.
Ez tipikus érzelmi reakció, ilyenkor kell néha kikapcsolni, olyat csinálni, ami növeli az önbecsülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!