Milyen cég lehet ez?
Ajánlott irodalom a cég nevének titkolása, a termék jellegéből adódóan és az értékesítés módját illetően:
Hát igen... mi is ilyenre gondoltunk, hogy ilyen bemutatókat szerveznek ahol nagyon drága dolgokat kell eladni, meg nyerhetsz is ha megveszed meg stb stb....
De neki nem kellene előadást tartani meg ilyenek, csak telefonálni. Talán a semminél jobb lenne, nem? :/ Mert már pár hónapja nem talál munkát sajnos. Persze én is utálom azt, ha telefonon akarnak rámsózni valamit, ezért nem tudom mit tanácsoljak neki.
valószínű, hogy jutalékos rendszer lesz, ahány embert be tud szervezni, annyi után kap majd egy kis összeget.
lehet, hogy nem csak az számít, hány ember jelenik meg, hanem hogy abból hány vásárol.
nem biztos, hogy ajánlanám, ahogy az előző, hogy "ha csak telefonálás, akkor vállalja el", ugyanis ha olvastok híreket, vagy néztek tévét, láthatjátok, hogy ezek a cégek gyakran felszívódnak, mire bárki bármit tudna tenni.
sok öreg hazaviszi a drága terméket, a család kapcsol, vinnék vissza vagy küldik vissza postán a csomagot, de nincs hova, mert a cég megadott címén nincs senki, telefont már nem veszik fel, miután megtartottak pár sikeres előadást, akár egy nap többet is! az öregek aláírták a hitelt, a család hiába megy a bankba, a banknak a pénze kell, nem veszik át a gagyi víztisztítót!
ezt azért részleteztem így, emrt tényleg szó szerint eltűnnek a cégek, trükköznek az adószámokkal, mindennel, szóval ha felszívódnak, akkor hiába van egy munkaszerződés, nem fogják kifizetni az ügynököt sem, és futhat a pénze után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!