Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » IT rendszermérnökök/rendszersz...

IT rendszermérnökök/rendszerszervezők, szoftverfejlesztők, programozók, szoftvertesztelők: mit szerettek és mit nem szerettek a munkátokban?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 01:32
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Nem szeretem most pl a kollegat aki azt hiszi nala van a bolcsek kove, keptelen transzparens modon dolgozni es kinszenvedes belattatni vele utolag is, hogy nem lesz ugy jo. Vagy pl az elmult evek, evtizedek ganyolasat latni a kodban, mert minek tegyen bele energiat a kinai ha ugyse fizetnek tobbet.

De pl szeretem ha vilagos hogy mi a cel, megcsinaljuk egyutt szepre es faszan mukodik is. Vagy amikor azt latom, hogy valakik ugyanezt csinaltak korabban es azzal kell tovabb dolgozni.

tegnapelőtt 02:10
 2/7 anonim ***** válasza:
49%
Az elborult fanatizmust. Nekem az a lenyeg hogy mukodjon a kod, megcsinalja amit kell... Van par kollega akik meg mester szinten akarnak minden sor kodot implementalni es minden MRen valamit mondanak csak hogy okosnak tunjenek... Végeredményben nekem mindegy amugy, ha valtoztatok 2 sort es varok 3 orat amig approvoljak es mergelodik addig legalabb tudok jatszani
tegnapelőtt 05:38
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
A fizetést szeretjük. A sok munkát meg nem
tegnapelőtt 08:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

2: azèrt egy kódnál azon túl, hogy működjön sok szempont van még: olvashatóság, karbantarthatóság. Így ha később másik kolléga kódjához kell nyúlnod nem a falat kaparod majd.

A kérdésre:

Az időbeli rugalmasságot, a home officet, az érdekes feladatokat és az anyagiakat.

tegnapelőtt 08:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
2 Mi a tok, ha felraksz valamit reviewra akkor addig nem csinalsz semmit amig nezik? Erdekes munkaszervezes. Vagy te ertelmezed igy?
tegnapelőtt 10:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Az MR minek a rövidítése a 2-es válaszban?
tegnapelőtt 22:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én tesztelő vagyok. Nekem kihívás egy komplex rendszert tesztelni, rengeteg érdekes eset tud kerekedni belőle, szeretem felfedezni azokat az útvonalakat, amikre pl fejlesztés közben nem gondoltunk és nincs még lekezeleve. Ahogy készülnek a javítások jó érzéssel tölt el, ha azt látom, hogy eljutunk odáig ami az elvárt működés. Tehát azt látni, hogy honnan hova jutott a dolog egy izgalmas folyamat számomra.

Amit nem szeretek: az ügyfelet. Mikor bejelenti az általa hibásnak talált dolgokat, javítjuk és még az is szétesik ami addig működött.

tegnap 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!