Szerintetek az állam által támogatott felnőttképzés keretében szervezett 2 éves ingyenes Szoftvertesztelő-fejlesztő tanfolyammal később el lehet helyezkedni? Valaki részt vett már ilyenen? Meg lehet valóban tanulni a szakmát?
Én 3 kérsés közül arra válaszolnék, hogy ellehet-e vele helyezkedni?
Bármilyen szakmával ellehet helyezkedni. Ha példáúl van konkrét terved is, hogy milyen cégnél mit szeretnél csinálni, vagy ha már egy ilyen cégnél dolgozol csak nem a szoftver fejlesztésen, és szeretnél oda kerülni akkor eredményes lehet a képzés a részedre. Én azt tudom, hogy az ilyen képzések azoknál nem hozzák meg a várt eredményt akiknek semmilyen konkrét tervük nincs a továbbiakra, de ugy gondolják elvégeznek egy tanfolyamot és majd ők ezzel mindenhol állást kapnak. Sajnos egy ilysn képzéssel a diplomások mellett nincs esélyet labdába rúgni.
De arra is számtalan példát látni, hogy ilyen tanfolyamokkal diplomás állásokat töltenek be. Ismeretség, talpraesettség számít a legtöbbet.
Sok sikert!
Én 38 éves anyukaként végeztem tesztelő tanfolyamot. Életem legjobb döntése volt. Hamar elhelyezkedtem és azóta is ebben dolgozom.
A végzettségen túl a soft skillek sokat jelentenek.
40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!