Nektek mi a véleményetek erről a dologról?
Figyelt kérdés
Nem rég voltam Auchanban interjún(kasszás pozìció) ahol az interjúztató hölgy szinte lecseszett,hogy amióta leérettségiztem (3éve)illetve,hogy 1hónapja próba idő alatt ott hagytam a tescot (mert nem bìrtam a bánás módot és az elvárásokat,többször meghúzódott a derekam és 1x mentő vitt onnan ,mert az idegállapotom miatt elájultam). Szóval igazából csak azt szeretném itt megtudni,hogy csak szerintem él álomvilágban az a nő aki interjúztatott,hogy azthiszi olyan könnyű munkát találni simán érettségivel?Hiába küldözgetek napi 30-50 állásra önéletrajzot..tapasztalat nincs,csak az a próbaidős árufeltöltői,plusz vidéki vagyok tehát sok helyen a beutazás ideje okoz gondot.Szakmát is nehéz úgy szerezni,ha messze lakok a fővárostól és nincs ingyen a bérlet...Nektek mi a véleményetek erről?Jár valaki hasonló cipőben?Válaszotokat is előre köszönöm.2014. máj. 27. 05:31
1/11 anonim válasza:
igazad van. Meg kellett volna simiznie a fejed, amiért tudod, mekkora hátrányod van és eszedbe sem jut csökkenteni pl egy szakma elsajátításával.
2/11 anonim válasza:
Hát ha a Tecsóban 1 hónap után "elájultál az idegállapottól" akkor az Ósanban sem nagyon teremne neked sok babér attól félek...
3/11 anonim válasza:
Komolyan nem értem az ilyen embereket. Ti búra alatt éltek? Vagy elájultok a Columbo végén, mert nem bírjátok a feszültséget? Mi a töltöm olyan nehéz azon, hogy:
- Jó napot kívánok
- Klub kártya van?
Csip-Csip-Csip-Csip
- 8460 lesz, matricát kérnek?
- Köszönjük, viszlát
Mondjuk én is mindig elájulok, ha a tescoban a robot kasszánál nekem kell lecsipogtatni az árut :(
4/11 anonim válasza:
Hát, 3 év alatt 1 munkát sikerült szerezned, ott pedig 1 hónap alatt kirúgtak, határozottan nem jó ajánlólevél, jogosnak tűnik a kioktatás.
5/11 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul fogalmaztam az egészet..1:nem vártam buksi simit,2: nem tudtam szakmát szerezni,mert nem tudtuk finanszírozni a bejárást,3: vidéki vagyok,itt nincs munkalehetőség,a városba pedig sokat kell utazni,ezért nem kellek azokra a helyekre ahova esetleg behívnak interjúra,4: tescoban ÁRUFELTÖLTŐ voltam ,nem pedig pénztáros,tehát nem azért lettem rosszul mert napi 8 órát csücsültem,hanem azért mert 30-40 kg-os dolgokat kellett emelgetnem az 50kg-os testsúlyommal,5: NEM KIRÚGTAK (de ezt le is írtam a kérdés alatti részben),hanem önként jöttem el,6: kasszás melóra jelentkeztem,tesztet irattak,majd behívtak interjúra,ahol az interjúztató személy nem értette,hogy hogyan nem tudtam munkát találni(gyengébbek kedvéért nem külföldön élek,hanem itt Magyar országon-de biztos csak én vagyok az egyedüli aki nem talál munkát,mert végül is olyan nagyon sok lehetőség van itt ,nem de ?!,remélem érződik az irónia)Szóval most remélem mindenki tudta értelmezni az egészet.
2014. máj. 27. 11:22
6/11 anonim válasza:
ne kamuzz, a legnehezbb karton sem több, mint 15 kiló...
7/11 anonim válasza:
menj el takarító nőnek ott nem kell emelned semmit
8/11 anonim válasza:
Többre jutottál, mint én, fél év alatt több, mint 10x jelentkeztem tesco-ba árufeltöltőnek, és egyéb munkakörökre, többféle önéletrajzzal, még csak interjúra sem hívtak be, feladtam, jelenleg közmunkázom.
9/11 anonim válasza:
Tényleg kamu a 30-40 kg, amit itt nehéz lesz beadnod...
10/11 anonim válasza:
Diákbérlet? Ne hazudozzál már kérdező. Igazából csak kib.szott lusta vagy, és még tanulni is luxus volt, most pedig csodálkozol, hogy senki nem kapkod érted.
Érdekes módon én képes vagyok napi 2x85 Km-t utazni, hogy tanulhassak és mellette dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!