Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ajánlanál egy megbízható MLM...

Ajánlanál egy megbízható MLM céget nekem?

Figyelt kérdés

A kereskedői munka nemigen érdekel, de a hálózatépítés annál inkább. Olyan céget keresek, ahol sok munkával egy két év alatt sok pénzt lehet keresni, továbbá nem igényel magas indulótőkét.

Lehetőleg csak olyanok írjanak, akiknek rendszeres jövedelmük van az MLM-en keresztül.

Az ajánlatokat előre is köszönöm!

2014. máj. 26. 20:48
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
Az utolsó linked meg továbbra is egy viccoldal.
2014. jún. 22. 21:48
 52/60 anonim ***** válasza:
44%

Kérdező, kaptál választ a kérdésedre. Nem tudom, hogy még miért görcsölsz ezen. Szerintem sem érdekel téged komolyan ez az egész.

Én megmondom az őszintét, hogy abból amiket itt leírtál nem akarnék veled dolgozni. Mert az ilyen emberrel vagy nagyon nehéz vagy lehetetlen. Aki MLMezni akar az úgyis megtalálja a módját és nem fórumokra írogat.

Az MLM sérültekkel, mint NEFOGAZZ meg úgyis kár foglalkozni. Ő olyan amilyen. De úgy látom a kérdezővel jól egymásra találtak.

Na további jó pancsizást. :)

2014. jún. 22. 21:52
 53/60 tom1013 válasza:
0%
Amennyiben még aktuális WealthPodium-ot ajánlanám.
2014. jún. 29. 12:02
 54/60 anonim ***** válasza:
92%
várj, nem piramisjátékot keresett a kérdező!
2014. jún. 29. 20:46
 55/60 A kérdező kommentje:

Nem veszitek figyelembe, hogy dolgozok, "jól és keményen" hisz a jelenlegi fizetésem is elég magas. Nem félek a munkától és nem vagyok se lusta se alultájékozott.

Valamint!

Nem fogom hitelesnek venni egy számomra sikertelen ember kijeletését a sikerrel kapcsolatban!

Nincs mellébeszélés és úgy látom, hogy NEFOGAZZ által belinkelt statisztikai arányok magyarországon még rosszabbak lennének.

A témát lezártam, aki dolgozik az sokat keres, de a munkakeresés törvényes keretei is számítanak. Az MLM egy egy igazi törtetőnek biztosan jó, talán nekem is jó lenne, de maradok a hagyományos előrelépéseknél - tanulás, szorgalom.. - és nem mások hátán, mások filléres befektetéseiből szeretném megalapozni a vagyonomat.

2014. jún. 30. 08:44
 56/60 anonim ***** válasza:
88%

"nem vagyok [...] alultájékozott".

"és nem mások hátán, mások filléres befektetéseiből szeretném megalapozni a vagyonomat."

Nos, látszólag az MLM tekintetében mégis alultájékozott vagy. Ami persze egyáltalán nem baj, de jó, ha tudod...

2014. jún. 30. 11:10
 57/60 anonim ***** válasza:
57%

Kedves kérdező!

Na ez most kegyetlenül hosszú lesz, ám remélhetőleg sok embernek hasznos.

Ami azt illeti valóban kaptál választ a kérdésedre és a válaszok között ott van 3 eléggé megbízható MLM cég. Amway, Nuskin, FLP a gond csak az, hogy valóban nem lehet hitelesíteni a hozzászállásokat.

Le fogom írni, hogy miért gondolom, hogy ez a három megbízható, de előbb mutatnék "néhány" dolgot.

Van 5 alap üzleti képesség, témakőr vagy tudás, ha ezeket egy betűvel jelölöm ezek különböző szintjeit pedig számmal, akkor A1-nél kezdődik, az hogy valaki vállalkozónak üzletembernek nevezhető. Az én nézőpontomból pedig akkor van értelme, mondjuk egy üzleti topikban másoknak segítségként hozzászólnia. Fontosnak tartom, hogy legalább az A, képességet tisztába tegyük, hogy érthetővé váljon sokak számára néhány dolog.

Felhívnám a figyelmed, hogy ez egy saját „besorolás”, így ha hasonlóval találkozol ott a betűk mást jelenthetnek.

A

Azon képességek összessége amelynek segítségével valaki érti, hogy vállalkozóként miből lesz a jövedelme.

Minden vállalkozás bukásra van ítélve, amelynek tulajdonosai vezetői nem érik el az A1 szintet. Előre szólok nem MLM-ről lesz szó, hanem vállalkozásról és persze az MLM-es vállalkozók is vállalkozók. Vállalkozóként nem a munkád az időd vagy a szaktudásod fizetik meg vagy nem a nyelvtudásod. Vállalkozóként nézve az összes olyan jellegű válasz, hogy „Na persze ennyit egy rakétatudós keres x órában, 9 egyetemmel” teljességgel értelmezhetetlen.

Ugyan is aki legalább A1-as már tudja, hogy a vállalkozói tevékenység az olyan mint az úszás, az alkalmazotti pedig olyan mint az óra. Persze lehet időre úszni, meg időben eltervezni, hogy ide úszóm x idő alatt, meg x órákkor átúszom a Balatont.

Alkalmazottként dolgozol és pénzhez jutsz, vállalkozóként dolgozol és pénzhez jutsz, tényleg hasonlít és tényleg keverhető, de teljesen más. Egyébként azokban a vállalkozásokban amelyekben saját magad alkalmazottja vagy és óradíjban, napidíjban dolgozol, ott „időre úszol”, valóban. – Csak ugye magad kell hordanod a vizet előbb a medencébe, hogy úszhass.

Amiért pedig az alkalmazottakat vonzza a vállalkozás az a bizonyos „háton lebegés”, olyan mintha valaki totál nem tenne bele munkát és még is úszik !

Valaki ezt nézi aki nem tud úszni, azt mondja : „Akarom! Elegem van az állandó ketyegésből” és zutty locs és tada glugy glugy glugy. Aki pedig szereti a statisztikákat annak megsúgom, hogy az emberek 100%-a igen nagy bajba kerül, ha úszástudás nélkül a mélyvízbe veti magát.

Hiába „dolgozol” azaz mozogsz veszettül minden porcikáddal, ha nem tudsz úszni, míg más tényleg a hátán lebeg, ugyanabban a vízben. Rossz a tó a medence, túl mély túl hideg, túl meleg, stb ? Átmentek egy másik vízbe ő megint a hátán lebeg, te megint elmerülsz.

Néhány nevetségesen egyszerű mozdulaton múlik az életed. Ám amikor már jól tudsz úszni és poénból neked azt mondják, hogy most nem használhatsz egyetlen megszokott úszó mozdulatot sem, akkor is rá fogsz jönni, hogy mi az ami fen tart a vízen. A háton lebegés is olyan, hogy te nem tudhatod, hogy annak az embernek az valójában mennyibe került időben, munkában vagy pénzben. Lehet, hogy járni sem tudott korábban és sok ezer órája benne van abban a nyugodt háton lebegésben.

Az óra más, valami elképesztően más dolog, elemet teszel bele, kiteszed a napra, megfordítod, hogy lecsorogjon a homok, felhúzod. Az óra erre valamit csinál és elvárod tőle, hogy a munkája eredményét le tud olvasni és az megfeleljen az eltelt időnek. 5 perc alatt tőrténhet bármi egy új élet születhet, a szomszéd nyerhet a lottón és felhívhat téged egy régi kedves ismerős. Ám az órának 5 perc az 5 perc és ha nem ennyit mutat kidobod a csudába, „Nem jó ez az óra”. Ha lenne olyan órád ami munkaidőben az eddig összegyűlt fizetésed mutatja, viszonylag pontosan ki tudnád számolni az időt belőle, legalább is munkaidőben.

Közben annyi minden történhet a munkáddal akár egy milliárdos megrendelést is szerezhetsz a cégednek, a fizetéseden ez nem fog meglátszani. Te megkapod azt amit megbeszéltetek amit időben dolgoztál a munkáltatód pedig megtartja a munkád eredményét az az eredmény akár pozitív akár negatív. – És itt nem csak a pénzről beszélünk, az ügyfélkörről, hírnévről, minőségről, fejlesztésekről, márkáról ami a te munkád nyomán válik azzá. Cserébe a munkáltató olyat tesz ami normálisan nem fordul elő a természetben vagy egy vállalkozásban 100%-ban eredményessé teszi számodra a munkád. – És erre csak az jön rá, hogy amennyire kolosszális butaságnak hangzik annyira így van, aki ment már csődbe legalább egyszer életében úgy, hogy nagyon sokat dolgozott a vállalkozásában. Vagy MLM-es volt, vagy van egy mentora, vagy így nevelték,stb.

Ám az úszás hiába jópofa dolog, még akkor is van némi kockázata ha valaki jól tud úszni.

Ezért aztán szabadon eldöntheted, hogy az eredményt szeretnéd megtartani, vagy azt szeretnéd, hogy valaki minden áron megfizesse az erőfeszítéseid. – Mert ez utóbbi az alkalmazotti munka.

Az A1-es amit tud, az az, hogy a jövedelme, a céljai érdekében bárki által elvégzett munka eredménye. Igen bárki által és bármilyen munka, még az enyém is, mert emberek ezrei hiszik azt, hogy vállalkozóként jobban megfizetik a munkájukat. Én most befektettem némi munkát azért, hogy aki egy picit is komolyan veszi amiket írok, valójában a vállalkozása eredményét a vállalkozását, önmagát mint vállalkozót akarja felépíteni, az értse elsősorban ez a munkája. Akkor az én munkám eredménye, neki fog dolgozni, minden egyes percben, hónapban évben és ha megtanítja ezt az unokáinak akkor még nekik is. A vállalkozónak a nyelvtudás is csak ilyen, valami amibe egyszer ő és a tanárai munkát fektettek és mondjuk a saját fordító irodájában ez, időről időre neki dolgozik –Még akkor is, ha már ő maga nem fordít csak a megrendeléseket veszi fel.

Ez az A1 az A9-ek például valós hálózatként kezelik a „vásárlói” vagy még inkább emberi ajánlásokat (Ez sem MLM) és ennek a hálózatnak az íratlan szabályait betartva növelik a bevételeiket. –Ennek a hálózatnak a működése és hitelesítési rendszere teljesen eltérő mint az MLM-é. –Csak azért mert írtad, hogy a hálózat építés érdekel. Az A10-12 –esek pedig üzlethálózatokat építenek.

Szóval nem, én nem felejtem el, hogy jól keresel mert sokat dolgozol. Mi A1 felettiek bizony értjük amit írsz, csak a saját vállalkozásodban lehet, hogy eleinte senki nem fizetné meg a sok munkád, most megfizeti más vállalkozása. Ha pedig úgy gondolkozol, hogy ha nem fizetnek meg nem dolgozol, akkor vállalkozóként nem fogsz tudni eredményt létrehozni, ami majd fizetne és ez nagyon veszélyes. Oké, hogy te nem akarsz vállalkozó lenni, de ezt az oldalt páran olvassák.

Ejtsünk picit szót a többi betűről is:

B,

A vállalkozásod üzleti partnereivel kapcsolatos tudás, a nekik való megfelelés képessége, stb.. Aki akar MLM-ezik, aki nem akar az nem, tőlem aztán lehet szidni izomból, csak ezeknek a szidalmaknak hitelt is adok abban a pillanatban, ahogy valaki elérte a B1 szintet. Ugyan is a B1 nagyon jól tudja, hogy az „MLM-es” az egy egyéni vállalkozó vagy cég (elméletben) és neki az üzleti partnere az adott MLM cég. Ezért amikor jön egy ilyen kérdés, ha B0 szinten teszi fel valaki, akkor az aki kompetens nem is biztos, hogy válaszol, mert B0 szinten az emberek: az állás, egy gazdaggá tévő vagy pénzcsináló termék és egy szerencse játék ötvözetének gondolják. Erről a szintről egy kisregény elmagyarázni, úgy, hogy valaki nem is annak ad hitelt aki ért hozzá. Ha egy B1 képességű üzletember teszi fel ezt a kérdést akkor az aki kompetens az ügyben azt tudja, hogy valaki megbízható üzleti partnert keres. Megbízható üzleti partner az, amelyik időben eleget tesz a kötelezettségeinek. Termékei szolgáltatásai kiváló és állandó minőségűek. Illetve hosszú távra lehet velük tervezni. Az a három amit az elején én is írtam és más is például ilyen. Egészen egyszerűen nem fogsz embert találni aki betartotta a cégek szabályait és ezek a cégek nem fizettek ki az általa elért üzleti eredmény alapján. Én még soha egyetlen esetben sem szidtam az üzleti partnereim, ha nem tudtam eredményt elérni. – Eltérő a kereskedelmi forma, de úgy gondolom erre egy kereskedelmi forma sem jogosít fel senkit.

C,

A saját vállalkozás felépítésének, bemutatásának képessége. Az MLM-el kapcsolatban itt látok problémákat és ez nagyon sok félreértést szül. Sok MLM-es miközben elég magas jártasságot ér el a B képességből a C alacsony marad, C0-C1 és az elején, ami hibát elkövet D- képességben és E képességben, azt valójában rá száll a partnereire és igazából leépíti vele őket. Az a bizonyos ajánló hálózat (független vásárlói) amit az A9 használ, gyakorlatilag pozícionáltan nem X,Y egyéni vállalkozó független akármicsoda, forgalmazó partner rossz hírét fogja terjeszteni, hanem azokét akiket „felépített”.

Ergo, ha én az aluljáróban bohócnak öltözve a hátamon I Love MLM felirattal, elől meg egy cégnével a ruhámon, hörögve kergetlek téged.: „Lépjhhh behhh” akkor te nem azt fogod mondani, hogy megtámadott egy őrült, hanem hogy az MLM-esek, X cég emberei bohócnak öltözve molesztálják a népet az aluljáróban. Ám ha azt hörögném Gonosz manó Bt vagyok, az egy picit más lenne, mert a saját cégem járatnám le.

D,

A termékek szolgáltatások felépítésének bemutatásának képessége. Saját szubjektív véleményem, hogy ne csak megbízható céget keress, ha már MLM-el foglalkoznál, hanem olyan vonalat. Ahol C-ből és D-ből is erős jártassága van valakinek a felső vonalon és ezt át is adja.

E,

Mindazon képességek összessége ahogyan ezt valaki lekommunikálja egy embernek, sok embernek, ügyfélkőrnek, versenytárs ügyfélkőrének, interneten, médiában, bárhol. Tárgyalástechnika, kifogás kezelés, prezentációs képességek, érveléstechnika, stb és bizonyos szabályrendszerek ismerete. Mivel az E2-es tudja, hogy gyakorlatilag fizikai lehetetlenség a GYK-án hitelességet építeni és az A9-ek által jól ismert ajánlói hálózatnak nem kell a negatív ajánlásait tényekkel hitelesíteni. –Minden féle érv csak olaj a tűzre egy teljesen felesleges vitában. Mert csak felületet és hitelt kapnak azok akik félre tájékoztatnak embereket az MLM-el kapcsolatban. – Míg ha nem öntözik olajjal a láng kialszik.

Miért körmöltem ennyit ?

Nos azért, mert teljesen ki van zárva, hogy egy vállalkozásban valaki elérje azt a célt, hogy ugyanaz marad mint eddig, csak éppenséggel 1-2 százezerrel többet keres,

Hogy érthetőbb legyek a 33-as nem heti 12-15 órában keres 120-150e forintot, hanem heti 12-15 órát tőlt azzal, hogy a vállalkozását, partneri hálózatát építse, saját magát mint üzletembert felépítse és a saját üzleti képességeit fejlessze és mivel nagyjából B3 szinten van, az üzleti partnereinek nyújtott segítség is benne van a 12-15 órában, az, hogy másokat is segít az üzleti céljaikat elérni. – Ez a tevékenység segítette őt ahhoz, hogy legyen egy olyan hálózata, amelynek eredményei jelenleg 120-150e forintot hoznak neki a konyhára.

Tehát hogy értsd, ha te belépsz ugyanoda 12-15 óra hetente szinte biztosan semennyi pénzt nem fog hozni sőt vinni fogja, heti 80 óra sem, hoz pénzt, mert nem az eredményezi közvetve a bevételt. Az a vállalkozó keres vele annyit akivé a 33-as vált és az a hálózat hoz annyit, amelyiket ő mint a saját vállalkozásának a vezetője felépített.

Azt azért ne felejtsd el, hogy az MLM vállalkozásokat a legtöbben A-E=0 szinten kezdik, hagyományos vállalkozásban az A-E nullás vállalkozást kezdők kőrében sokkal roszabb az arány, mert ott, úgy mondjam az MLM ellentétben, nem hogy érdeke másoknak, hogy ússz, inkább „vízbe fojtanának”. – Egy a lényeg, ne a partról bekiabáló órásmestereknek higgy az úszással kapcsolatban.

2014. júl. 6. 16:21
 58/60 Jávorszki Tamás válasza:
21%
Csak is a Forever Living Product!!!!!!!!!!!!!!!4
2014. aug. 30. 18:35
 59/60 anonim válasza:
2017. jan. 19. 10:44
 60/60 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel becsületes tolvajt vagy forró jeget is kereshetnél...
2018. szept. 27. 04:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!