Ajánlanál egy megbízható MLM céget nekem?
A kereskedői munka nemigen érdekel, de a hálózatépítés annál inkább. Olyan céget keresek, ahol sok munkával egy két év alatt sok pénzt lehet keresni, továbbá nem igényel magas indulótőkét.
Lehetőleg csak olyanok írjanak, akiknek rendszeres jövedelmük van az MLM-en keresztül.
Az ajánlatokat előre is köszönöm!
ma 19:24
Igen, elismerem hogy egy kicsit eldramatizáltam a dolgot, rólad viszont tisztán levehető hogy a szárított lószart is megvennéd gyógyteaként.
Amúgy meg nem egy mlm ügynökkel álltam már szemben és hallgattam az agymosó dumájukat, szóval ezzel is bakot lőttél.
Most megerősítő vagy eltántorító összeget és időt akarsz hallani? Ha megerősítőt, statisztikailag rossz helyen kérdezel. Ha eltántorítót, akkor OK.
Ugyanakkor tudnod kell, hogy minden válasz irreleváns lesz. Ha te jó vagy, lehetsz sikeresebb mindenkinél, aki valaha ezzel foglalkozott. Ha rossz vagy, bármilyen más ember sikere csak hiú ábrándokat keltene benned.
Nézd meg a terveket, ott le van írva, hogy milyen teljesítményért mit fizetnek. Azt meg, hogy azt a teljesítményt hozod-e, és hogy mennyi idő alatt, az csak rajtad múlik.
Nagyságrendileg azzal számolj, hogy az alattad (általad és a csoportjaid által) létrejövő összes forgalom durván 10%-át keresed meg ezzel. Tehát 1mFt-os jövedelemhez durván 10mFt forgalmat kell létrehoznod.
@22:52
Nem abban a működési elméletben hiszek mint amiben a hálózatépítéssel szimpatizálók hisznek, ahogy te sem abban, amiben a hálózatépítéssel unszimpatizálók. De félre ne érts, ezzel az ég világon semmi baj nincs!
Maradjunk ennyiben. :D
Időpont tegnap 20:49
Te hiszel valamit és vannak a tények. A kettőnek meg köze nincs egymáshoz.
Kérdező:
Ha leírok egy összeget, mondjuk, hogy 120-150e vagy 300-350e azzal most mégis mire mész?
"Te hiszel valamit és vannak a tények. A kettőnek meg köze nincs egymáshoz."
+1
Mennyit kerteltek.. kétfajta ember kertel ennyit, aki nagyon sokat keres vagy aki nagyon keveset, de azt akarja elhitetni a másikkal hogy valójában sokat keres.
Csak írd meg az igazat, nem kell az én lelki világommal törődni :D
@20:37
Nektek azok a tények, amit el akartok hinni. Hagyjuk, meddő vita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!