Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek az alábbi munka...

Csokola'de' kérdése:

Szerintetek az alábbi munka megbízható?

Figyelt kérdés

A minap láttam egy állást, ami elég jónak tűnik..túl jónak, ezért kicsit gyanakszom, és azt szeretném kérdezni tőletek, hogy a munka lehet-e átverés?

Munka leírás:

Napi kifizetéssel azonnal kezdhető távmunka az Interneten

Referenciaszám: A191417

"A Napi kifizetéssel azonnal kezdhető távmunka az Interneten álláshirdetés részletei:

Azonnal kezdhető munka napi kifizetésért az Interneten. Szabad időbeosztással végezhető az ország bármely pontjáról, ahol van Internet kapcsolat.

A jelentkező lehet diák vagy nyugdíjas, kiegészítő tevékenységet kereső, vagy kismama egyaránt.

Érdeklődni írásban lehet a : kvorosmarty(kukac)gmail.com címen

Egyéb adatok: Napi kifizetéssel azonnal kezdhető távmunka az Interneten

Az álláshirdető cég: kvorosmarty

A munkavégzés helye: országos

Álláskategória: Alkalmi, időszakos munkák

Eddig ennyiszer nézték meg az álláshirdetést: 635

Jelentkezés az állásra: Napi kifizetéssel azonnal kezdhető távmunka az Interneten"

(forrás: [link]

Küldtek levelet is, melyben azt írják, hogy fizetni kell: 800 Ft-t valami regisztrációs díj, és a napi kereset lehet akár 5000 Ft is, az időráfordításon, és a kreativitástól függően.

Várom mielőbb válaszotok, és előre is köszi!

2014. máj. 20. 20:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja, te fizess azért hogy dolgozhass. Nagy kamu az egész.
2014. máj. 20. 20:51
 2/6 Őszödi Ferenc ***** válasza:
Á, dehogyis, ez teljesen tisztességes. Csak 800 forint a regisztrációs díj, aprópénz. Utána havi százezreket kereshetsz!
2014. máj. 20. 21:07
 3/6 anonim válasza:
ne legyél már h.ülye milyen regisztrációs díj? lenyulnak bár így is lehet dolgozni:D
2014. máj. 21. 03:33
 4/6 715.sd válasza:
100%

Persze, jó munka, csak épp akkor, ha a másik oldalon vagy.:D

Ne dőlj be, miért kérnék el tőled a 800 forintot, ha azt simán le lehetne vonni akár már az első napi béredből. Ráadásul egy szó sincs a munkáról. A fél herémet fel merném rá rakni, hogy átbaszás, de ha valaki nagyon beleéli magát, úgysem lehet lebeszélni.

2014. máj. 21. 03:57
 5/6 A kérdező kommentje:
értem, hát nekem is gyanús az egész, azért írtam ide is ki, hogy mi róla a véleményetek :D
2014. máj. 21. 06:15
 6/6 anonim válasza:
Én is jelentkeztem, ki is fizettem neki ezt a munkacsomagot, ami a 800 Ft-ba került. el is küldte és valóban lehet vele keresni. a gond csak annyi h valószínüleg ez nem legális munka.
2015. jún. 15. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!