Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ajánlanál egy megbízható MLM...

Ajánlanál egy megbízható MLM céget nekem?

Figyelt kérdés

A kereskedői munka nemigen érdekel, de a hálózatépítés annál inkább. Olyan céget keresek, ahol sok munkával egy két év alatt sok pénzt lehet keresni, továbbá nem igényel magas indulótőkét.

Lehetőleg csak olyanok írjanak, akiknek rendszeres jövedelmük van az MLM-en keresztül.

Az ajánlatokat előre is köszönöm!

2014. máj. 26. 20:48
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:

"MLM = mellébeszélés"

Ezt azért írtam, mert egy foglalkozásnál fontosak a szmítható bevételek, amiből az ember a számláját kifizeti ugye. Hogy én mennyit keresek? Valamivel ötszáz alatt, ha túlórázok, akkor többet. CNC-zek - a kétkedők nem érdekelnek, ennyi jön a számlálmra és én örülök neki. A fizetés nem titok tárgya, bármelyik fórumon megkérdezheted a kérdéses munkával kapcsolatban, hogy ki mennyit keres és ki milyen adottságokkal mennyit tud kereseni. Ez nem titok, főleg egy névtelen oldalon nincs értelme hazudni, kertelni, mismásolni, ahogy az eddigi hozzászólásokból itt láttam. Így a "MLM = mellébeszélés" nem egy vélemény, csak egy egyszerű megfigyelés.

2014. jún. 6. 17:59
 32/60 anonim ***** válasza:
79%

Inkabb azt kellene megfigyelned, hogy mig cncskent, asztaloskent, fogorvoskent jol korulhatarolhato az elerheto jovedelem, tehat egy "mennyit keresel" kerdesnek van relevanciaja, mlm vallalkozassal a havi tizezer ugyanolyan relevans mint a napi, orankenti vagy a percenkenti tizezer... vagy pont ugyanolya irrelevans mind, tehat a kerdesnek nincs ertelme. Tovabb megyek. Ha osszehasonlitani akarsz, leginkabb orabert kellene kerdezned, az meg megint nehezen meghatarozhato, ugyanis a fogalom maga munka alapu jovedelmekre vonatkozik, az mlm vallalkozasbol viszont tulajdon alapu jovedelem jon. Kerdezd meg attol, aki kiad egy lakast, hogy ebbol mennyi az orabere... Furcsan fog nezni, de ha nagyon akarod, mond egy szamot...

Fentiek miatt amit te mellebeszelesnek gondolsz, az nem mellebeszeles, csak tanacstalansag, hogy hulye kerdesre hogyan adjunk ertelmes valaszt.

2014. jún. 7. 08:38
 33/60 anonim ***** válasza:
74%

Te is egy vállalkozást akarsz összehasonlítani egy alkalmazotti viszonnyal. A kettőnek pedig nem sok köze van egymáshoz. Még neked ha kidolgozod is a beled, akkor is van a jövedelmednek egy felső határa. Nekem is van cnc vizsgám bár sosem dolgoztam benne. De akit ismerek és cnc-zik az mind 3-4 műszakban nyomja és rohadt gyilkos a szervezetnek ez a munkarend. Persze ezt majd csak évek múltán fogod megtapasztalni.

De térjünk vissza a jövedelemre. Leírtam, hogy nettó 120-150e (ezt sem lehet pontosan megmondani, mert vállalkozásról van szó, volt olyan hónap amikor jóval kevesebb, de jóval több is volt) keresek, pontosabban csak kerestem vele, mert ebben a hónapban a szintlépésnek köszönhetően még több lesz és ez szerint növekszik az átlag is majd. Csakhogy ezért én nem dolgozom 3-4 műszakban. Nem mondják meg, hogy mikor kell dolgozom és, hogy kivel. Akkor vagyok a családdal amikor akarok.

Ha úgy nézzük ez is túlóra, de nem, mert ez egy vállalkozás. Viszont heti kb 12-15 órát rászánok arra amit még szeretek is, ennek egy része a munkaidőmben megy el, mert amikor nincs meló, akkor ezzel foglalkozom, ezt nem is igazán tekintem munkának. Más is rászán ennyi időt a hobbijára ha komolyan csinálja.

Akkor most gondold újra. Kiszámítható a jövedelmem? Igen, mert tudom, hogy X munkáért Y jövedelmet fogok kapni, de inkább többet. Mindig tudom, hogy mi az a szint amitől nem fogok kevesebbet kapni. De nem is érdekes, hogy mennyi ez, mert intelligens ember tud bánni a pénzzel és nem költi el az összeset. De ez már egy más téma.

2014. jún. 7. 08:53
 34/60 A kérdező kommentje:

Az utolsó kettő hozzászólással már lehet mit kezdeni - pár korábbi is értékes!

Az utolsóban van egy szám is és a hozzátartozó tevékenység mennyisége, ami nagyon pozitív. (Egyébként reggel nyolctól dolgozom és nyolc órában, de ez lényegtelen a kérdés szempontjából, csak azért írom ide, hogy ne a tippelgetés után hozzunk egy végérvényes tényszerű következtetést.)

A lényeg itt a beosztott és vállalkozói viszonybeli kölönbségen van ez tény. És a közöttük lévő jövedelem-befektetés arány érdekel. Mondjuk a 120-150 de néha sokkal kevesebb, néha több, de most lépek szintet és még több lesz még nem előre lépés számomra. A megbízható olyan valami tíz éve csinálom, az első hónapokban megvolt a nettó minimálbér és utána egy évig azt dupláztam, majd minden évben dupláztam ezt nettóban és hogy az inflációt kizárjuk mindezt nem forintban, hanem az akkori benzin és kenyér árban.

2014. jún. 7. 10:18
 35/60 anonim ***** válasza:
64%
Na akkor végül is van további kérdés? Mert a megbízható cégeket megkaptad.. :)
2014. jún. 7. 12:09
 36/60 anonim ***** válasza:
44%

Nem értem, hogy miért ide írogatsz. Aki komolyan csinálja az úgysem látogatja a fórumokat. Akikkel itt leveleztem privátban és tudom, hogy komolyan gondolják ők is elég ritkán vannak fent. Minket nem igazán érdekelnek az ilyen kis bugyuta viták. Én is csak nagy ritkán nézek fel ilyen helyekre, most sem az mlm miatt vagyok itt, hanem egy teljesen más témájú kérdésem miatt, csak ránéztem erre a kérdésre is.

Szerintem téged ez az egész nem igazán érdekel. Nem zárom ki azt sem, hogy csak valami provokáció miatt írtad ki a kérdést. Nem ez lenne az első ilyen eset amiket itt találtam. De tegyük fel, hogy mégsem. Akkor viszont nem értem, hogy miért nem mész el egy cég rendezvényére, ott készségesen segíte neked bárki.

A különbség az, hogy én akkor is havi 500e-et (összességében most is van, hogy eléri ezt a szintet az össz jövedelmem, de engem ebben nem a pénz érdekel, azzal eddig is elégedett voltam) vagy még többet fogok keresni, amikor már csak ezt csinálom és csak heti 20 órában. Bár nem hinném, hogy csak ennyi időt szánnék majd rá a későbbiekben. Ahhoz túl jó dolog.

A kérdésedre pedig már több ízben is megkaptad a választ, de szerintem továbbra sem ez érdekel téged igazán. Akit komolyan érdekel azt tapasztalatból tudom, hogy megkeres akár hónapokkal később is és nem fórumokon érdeklődik. Hívtak már fel úgy, hogy megkapták a számom valakitől, mert terméket akartak rendelni, aztán kicsit dolgozott is az illető, néha dolgozgat inkább így fogalmaznék. Minden esetre ő sem fórumokat látogatott.

2014. jún. 7. 16:28
 37/60 anonim ***** válasza:
50%

Heti 20 órában, havi 500 ezret keresel? Ennyit egy nagyon jól képzett informatikai szakember kap 10 éves tapasztalattal, kifogástalan angoltudással, a legújabb szoftverek fejlesztésében szerzett szaktudással.

Tehát hazudsz mint a vízfolyás. Senki nem kamuzza már be ezeket az MLM-es milliomosokat, mivel mindegyik szánalmas kamu. A 100 leggazdagabb magyar között miért nincs egy darab MLM-es sem? Az üzleti magazinokban található folyamatos sikersztorikban miért nem lehet olvasni egyetlen darab hálózatépítő milliomosról sem? Mert nem léteznek. Szimpla városi legendák.

2014. jún. 20. 15:09
 38/60 anonim ***** válasza:
51%

NEFOGAZZ. OMG, szóval mert te nem láttál még egyetlen MLM milliomost sem, ezért nem is léteznek?? LOL

Azért, mert te nem jársz ilyen körökben ezért nem is léteznek?? LOL

Meg azért, mert te nem olvasol üzleti magazinokat, ezért már nem is írnak az MLM-ről?? LOL

[link]

Rettentő nevetséges amit idefirkantottál. :D

2014. jún. 20. 15:13
 39/60 anonim ***** válasza:
50%

Na, akkor még mindig nem láttunk egyetlen egy MLM-es milliomost sem. Mármint olyat aki nem csak azt mondja magáról hogy milliomos mint a fenti cikkben szereplő sok gyökér. Ilyen gyémánt szint, olyan arany b*ziság. Számokat továbbra sem láttunk sajnos. Mutasson valaki egy cikket egy hiteles forrásból amiben le van írva hogy valaki havi egy millánál többet keres MLM-mel. Mutass egy darab ilyet.

Amúgy vicces hogy az az újságcikk mélyen hallgat a legtöbb MLM-et ért kritikákról, vagyis a folyamatos hazudozásokról, a kamu-állásajánlatokról, a mindenféle néven futó termékbemutatókról, az agyonárazott termékekről, arról hogy az "üzletkötők" 95%-a lelép 2 hónapon belül.... mélyen hallgat ezekről. Vicc a köbön.

2014. jún. 20. 20:28
 40/60 A kérdező kommentje:
Ez az egyik legnagyobb gondom nekem is, hogy reménybeli gazdag emberek óriási bozonyossággal jelentik ki, hogy tudnak egy igazán megbízható és jó üzletet, holott én ötször annyit keresek, mint ők. Ne haragudjon meg senki, ha hiteltelennek tartom amikor nem nézhetek fel rá és az eredményeire. A heti húsz órában félmilliót kereső válaszadó írása jól hangzik, csak céget felejtett el írni a válaszában.
2014. jún. 21. 16:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!