Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ajánlanál egy megbízható MLM...

Ajánlanál egy megbízható MLM céget nekem?

Figyelt kérdés

A kereskedői munka nemigen érdekel, de a hálózatépítés annál inkább. Olyan céget keresek, ahol sok munkával egy két év alatt sok pénzt lehet keresni, továbbá nem igényel magas indulótőkét.

Lehetőleg csak olyanok írjanak, akiknek rendszeres jövedelmük van az MLM-en keresztül.

Az ajánlatokat előre is köszönöm!

2014. máj. 26. 20:48
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
51%

Írtak neked elég céget amivel ezt meg lehet keresni. Sőt bármelyikkel meg lehet keresni. Csak te azt vagy képtelen felfogni, hogy van aki hónapokat dolgozik 70-80e Ft-ért az MLM-ben és csak később van eredmény. Mivel ez egy vállalkozás, aminek az alapjait le kell fektetni.

Te meg azt képzeled, hogy egyből fél meg egy milliót lehet kaszálni.

Az a baj, hogy még mindig itt vergődsz ahelyett, hogy elmennél valamilyen MLM cég rendezvényére és elbeszélgetnél a vezetőkkel.

Mert gondolom nehezedre esne kifizetni a jegyet.

2014. jún. 21. 16:46
 42/60 anonim ***** válasza:
56%
Bocs, de nem vagyok kiváncsi a sok MLM-es átverős, agymosó előadására. És persze, ha van gyomrod hozzá, meg van bőr a pofádon, akkor bepalizhatsz még sok-sok rokkantnyugdíjast és akkor lehúzhatsz félmillát, csak addig egy jobb érzésű ember összehányja magát, egy tetű szemét meg arcon köpi magát hány nyugdíjast vert át. A többi, aki még büszke is magára azok az MLM-esek, mindennek a legalja.
2014. jún. 21. 23:40
 43/60 anonim ***** válasza:
51%
NEFOGAZZ, egyrészt azt nem neked írtam, bár nem is csodálkozom azon, hogy ezt nem voltál képes felfogni. Másrészt, nehogy elmenj és megtudd a tényeket, hiszen neked véleményed van ami mindent visz. LOL
2014. jún. 22. 10:32
 44/60 anonim ***** válasza:
40%

Friss mlm milliomost akarsz??

Tessék írj neki. 2011-ben kezdte és most havi 7 számjegyű a jövedelme az mlm-ből.

[link]

Persze neked csak az a hiteles ami a saját hülyeségedet támasztja alá.

2014. jún. 22. 16:05
 45/60 anonim ***** válasza:
56%
És milyen bizonyíték van arra hogy ennyit keres? Mert ő azt mondta? Uncsi már ez. Vagy 10 éve engem is berángattak egy ilyen MLM-es szemétre, és ott is mutogattak "milliomosokat" akik aztán felszálltak a buszra. Szánalmas hogy ti be is kajáljátok ezt a sok hazugságot.
2014. jún. 22. 16:30
 46/60 anonim ***** válasza:
25%

Na ki is bújt a szög a zsákból. Egy MLM sérült. Tudtam én, hogy ez van a háttérben.

Mondjuk az a bizonyíték erre, hogy megmutatja a számlakivonatát, meg az, hogy minden évben van egy 13. havi fizetés és ott is fent volt a neve. Több, mint 1 millió Ft volt átszámítva. Továbbá, hogy én valóban utána járok a dolgoknak és nem az a célom, hogy hülyeségeket írkáljak.

Neked azért nem hiteles semmi sem, mert téged belerángattak valamibe. Ami nem is biztos, hogy MLM volt. De tegyük fel, hogy az volt. Viszont nem voltál hajlandó dolgozni csak vártad, hogy majd milliomos leszel belőle. Aztán ezt nem tudtad feldolgozni, persz hibáztatsz mindenkit csak saját magadat nem. Tipikus lelkisérült, alacsony önbecsüléssel rendelkező ember. Azok szoktak másokat hibáztatni. Aztán mivel nem volt kire fogni a sikertelenségedet így most az MLM-et hibáztatod a saját lustaságod miatt.

Tipikus MLM sérült. Végre le merted írni, hogy mi van a háttérben. Kösz.

2014. jún. 22. 16:39
 47/60 A kérdező kommentje:

:D ezt bírom az mlm-esekben, hogy mindent megmagyaráznak és a végén az van, hogy te vagy a hibás :D Ja és az MLM jó! Ammit nem is kétlek, ami viszont tény, hogy az mlm tele van önjelölt szakértőkkel és olyan minimálbér alatti keresőkkel, akik bizton állítják, hogy az övék a legjobb és azzal lehet keresni. Csak a java még nem bizonyított, sőt csak akkor fog annyit keresni, amennyit füllentett, hogyha sikerül beszervezni azt akinek füllentett :D

Persze ez nem mindre igaz, de sajnos a reménykedők száma óriási a velóban pénzt keresőkhöz képest.. legalábbis az utóbbi idők keresései alapján.

Erre lehet azt mondani, hogy nem jó helyen kerestem, meg nem mentem el előadásra, meg nem voltam hajlandó kifizetni egy tájékoztató árát(miért is kellene ezért fizetni???), hogy megbizonyosodjak a saját szememmel.... blablabla

Tény hogy nem voltam mindenhol, de az is tény, hogy nem ez az egyetlen fórum, ahol próbálkoztam adatokat szerezni egy hiteles forrásból.

2014. jún. 22. 18:40
 48/60 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező, a pénzt keresők aránya egyenes arányban van a dolgozókkal. Milyen meglepő ugye? Tehát aki dolgozik az pénzt is keres.

Volt egy szakdolgozat a témában ahol egy év távlatában vizsgálta a szerző, hogy ki mire jutott. Az eredmény az lett, hogy aki dolgozott az előbbre jutott, aki meg nem az nem. Ugye ez is milyen meglepő, nem??

Tényleg aki dolgozik az pénzt keres vele, aki meg nem az nem.

De úgy látom neked tényleg csak annyi a lényeg, hogy bizonyítsd magadnak, hogy ez hülyeség. Csak azt nem értem, hogy akkor minek tetted fel a kérdést.

Nem vagy hajlandó személyesen találkozni hálózatépítőkkel. Ide jössz és okoskodsz. Hát gratulálok, ettől nem leszel előrébb. Dolgozni te sem akarsz, csak kötözködni. Képzeld aki hálózatot akar építeni az saját maga keresi meg a céget. Igen megkeresi az ismeretségi körében azt aki hálózatot épít vagy legalább vásárló és azon keresztül beszél egy vezetővel majd csatlakozik ha akar.

De te csak okoskodni jársz ide, te nem akarsz hálózatot építeni.

2014. jún. 22. 21:16
 49/60 anonim ***** válasza:
56%

"a pénzt keresők egyenes arányban vannak a dolgozókkal".

Nagy-Britanniában az MLM-esek kevesebb mint 10%-a csinál bármilyen profitot, és mindössze 1-ből csak egy van aki valaha eladott egyetlen terméket is.

[link]

Eric Scheibeler gyémántfokozatú Amway vezető szerint 33 ezer üzletkötőből csak 90 tudta visszahozni a befektetett költséget, ami 99.7%-os veszteség.

[link]

Amerikában az MLM-esek 90%-a egy évben nem keres meg 5 ezer dollárt, amíg az évi átlagfizetés 40 ezer dollár.

Ryan (Editor), Leo; Wojciech, Gasparski (Editor); Georges, Enderle (Editor) (2000). Business Students Focus on Ethics (Praxiology): The international Annual of Practical Philosophy and Methodology Volume 8. New Jersey: Transaction Publishers. p. 75. ISBN 0-7658-0037-3.

USA Today: MLM-esek átlagbevétele Amerikában évi 2400 dollár.

[link]

Fortune nevű amerikai MLM 30%-a semmilyen pénzt nem keres vele, további 35% havi 93 dollárt keres.

[link]

Roland Whitsell közgazdász professzor, aki 40 évig kutatott az MLM-rendszerekről: "nagyon nehéz találni olyan MLM-est aki 1.5 dolláros órabérnél többet keres, mivel a rendszer legnagyobb motivációs tényezője mindössze hamis illúzió."

[link]

Az MLM-esek 99.99%-a pénzt veszít ezzel az üzlettel, és semmit sem keres.

[link]

2014. jún. 22. 21:40
 50/60 anonim ***** válasza:
40%
NEFOGAZZ, úgy látszik te még mindig nem fogtad fel, hogy aki a hálózat tagja az nem feltétlen épít hálózatot. Márpedig azt is a hálózatépítők közé veszik, mert tag. A hálózat tagjainak meg 95%-a csak vásárló mégis beleszámolják a létszámba. Végülis stimmelnek az adatok. De úgy látszik ez meghaladja az értelmi képességeidet.
2014. jún. 22. 21:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!