Volt olyan aki megbánta a külföldi munkát?
Nem bántuk meg. Férjemmel jöttünk ki 2,5 éve, mindketten Erasmus szakmai gyakorlatra Németországba, utána szereztünk itt állást, az összes spórolt pénzem euróra váltottam annak idején, és már otthon elkezdtem a németet, amit itt még majdnem 2 hónapig folytattam. Megtérült minden sokszorosan. Mikor lejárt a határozott idejű szerződésem, és nem találtam a szakmámban munkát, a munkanélkülin kívűl az átképzésem is fizették. Azóta már az új szakmámban dolgozom. Egy kervárosi nyugodt, csöndes részen lakunk egy 1,5 szobás lakásban, előtte egy kis szobában laktunk ketten egy felújításra szoruló lakásban Budapesten.
Egy pillanatig nem bántam meg. Azóta már a testvérem is külföldre költözött, és nagyon szereti ahol van.
Mi a család miatt tervezzük, hogy majd valamikor pár év múlva hazamegyünk, ha megvan a pénz arra, amire akartuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!