Miért nem alkalmaznak Cigányt a cégek nagy általánossága gépkocsivezetőnek? Sosem voltam büntetve, tiszta az erkölcsim, a létező minden engedéllyel rendelkezem, idős sem vagyok (37) csak a bőröm színe más egy kicsit.
Tizeske, költözz csak ki Miskolcon a putrisor mellé egy fél évre és amikor minden áldott nap kirabolnak és megvernek, fennhangon hangoztatják a korcsok, hogy a te adód, a segély és a te javaid JÁR NEKIK, nem tisztelnek se embert, se törvényt, se Istent...
Na, majd akkor gyere ide vissza papolni a nyomorult liberális dumáddal.
Valahonnan a nyugis kertvárosból, ahol a környéken sem lakik egy mocskos rejtett erőforrás sem nagyon könnyű. Élj egy kicsit köztük, nézd végig, ahogy az INGYEN KAPOTT SZOCIÁLIS LAKÁSOKAT szétlopják és lelakják hetek alatt (arról is az előítéletes magyarok tehetnek, hogy adnak nekik a mocskosok meg kiárulják és piára költik?!) és utána meghallgatlak újra. Amíg a fotelból osztod az észt minden vagy, csak hiteles nem.
Aha, szóval magasba repítettél egy céget a főnök bizalmasaként most meg nem kapsz sofőr állást és erről természetesen az ország tehet....
Nézz körül egy kicsit a világba, mindenhol gyűlölik a cigányokat, mert mindenhol egyformák, civiliázatlanok, mocskosok és erkölcstelenek.
Ha te az 1%-ba tartozol, aki nem ilyen, az neked rohadt kellemetlen, de nem a magyarok tehetnek róla, hanem a saját fajtád.
Lássuk jól értem-e a buta fehér fejemmel:
Tehát felfuttattál egy egész céget, majd ahelyett, hogy maradtál volna a szakmádban, amiben ilyen elképesztően ügyes voltál inkább megtanultál teherautót vezetni, mert egy cég felvirágoztatásához képest ez egy igazi karrierutat jelentett.
Visszavonok mindent, amit korábban írtam. Ugyan olyan buta cigány vagy te is, mint a putris tolvaj, csak egy kicsit jobban írsz magyarul.
Jó neked , én is fehér vagyok , de nem nagyon jut munka , csak olyan , ahol heti hat napot kell dolgozni 80 - ért , váltott műszakokban....
Ja , és én sem lopom szét a céget....
# 18
Tudnék arról azért mesélni, hogy azokat a plombákat miként lehet úgy levenni és visszatenni ~ 3 mp alatt, hogy kutya nem veszi észre.
Vagy arról, hogy a vásznas kamionoknak hogyan szokták a simlis sofőrök trükkös csomóval megkötni a ponyváját, hogy simán beférjen egy ember a raktérbe.
Elég nagy cégnél dolgozom elég sok kamionnal. Szintén minden kamionban GPS van, minden kamion (még üresen is!) blombálva van, mégis szinte minden hónapban bukik egy sofőr valami új (vagy régi) trükkel, hogy lop.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!