Miért nem alkalmaznak Cigányt a cégek nagy általánossága gépkocsivezetőnek? Sosem voltam büntetve, tiszta az erkölcsim, a létező minden engedéllyel rendelkezem, idős sem vagyok (37) csak a bőröm színe más egy kicsit.
Mert talán a 95%a, lop,csal,hazudik,bántalmaz embereket mert ők a kemények,csak a baj van velük ? És még sorolhatnám reggelig.A maradék 5% mint pld te aki dolgozni akar, normális, meg tisztességes az ilyenek miatt nem veszik fel ,semmi másért..
Nem vagyok rassziszta csak mikor keletinél megyek és követnek vagy 25 méteren keresztül,hogy adjak már kib @ szott 200ft-ot, meg megállítanak kamu dumával mert elakarják venni a telefonom(látták egy 5méterrel ezelőtt mikor elraktam) ,és egy helyen sem tudnak normálisan viselkedni . 5en mennek rá egy emberre akkor miről beszélünk? Ismétlem elismerem vannak normálisak de egy cég nem fog foglalkozni ezzel,hogy most te normálisabb fajta vagy és megbízható vagy nem mert nem akar és nincs is kedve amit valamilyen szinten meg is értek...
Köszönd meg szépen a tezsvíreid maradék 99%ának, akik alkalmatlanak civilizált létezésre.
Ne a magyarokban keresd a hibát, hanem a saját fajtádban, mert teljesen jogosak az előítéletek, a putris cigányok már tagadni sem próbálják.
# 3/3-as
Hasonló válaszomat törölte a moderátor.
Pedig semmi rasszizmus nem volt benne, csak az igazságot írtam le.
Lehet, hogy csak Te érzed így. Ugyanis én nem vagyok cigány, de hasonló cipőben járok már hónapok (lassan 1 év) óta. Minden oké, aztán amikor meglátják, hogy nem vagyok már "hamvas", akkor passzolnak. Passzolják a legtöbb helyen azt is, akinek gyereke van, aki vidéki, aki nem tud nyelveket (pedig nem is kellene a munkakörhöz), akinek nincs főiskolája. Lassan azokat is, akik nem hajlandóak a fizetésük egy részét visszajuttatni a főnök zsebébe.
Hát a főiskolások tudásáról tudnék mit írni...
Tehát tényleg rasszista ez az ország.:)
Azért alkalmaznak cigány gépkocsivezetőket is , én ismerek
is egyet.
Nehéz ma állást kapni , elküldtem 100-150 jelentkezést , visszajelzés alig....
Nem működik a gazdaság ( legalábbis ahol én élek ) , protekcióval lehet munkát szerezni , vagy dolgozhatsz 70 nettóért heti hat napot....
Az , hogy roma vagy , még jobban ront az esélyeiden....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!