Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Már az automata elutasító...

Már az automata elutasító email is ritkaságnak számít?

Figyelt kérdés

Tegnap jelentkeztem egy állásra egy multihoz a karrieroldalukon, ma ránéztem a profilomra és láttam, hogy a státusz "lezárva".

Az, hogy elutasít egy nagy cég az nekem már nem ujdonság, mondhatni napi szinten megtörténik, de eddig a legtöbb ilyen multinál legalább egy sablon email jött, korábban ennél a konkrét cégnél is.

nov. 21. 22:36
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom, én 20 éve voltam ilyen helyzetben, hogy 100 helyre küldtem a jelentkezésemet, akkor még az automata elutasító email sem volt divat, az ember egy idő után rájött, hogy továbbállhat. Már az is luxus szerintem, ha egy klikkelést szánnak az emberre.
nov. 21. 22:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Az is meglepett, hogy ilyen gyorsan, általában pár nap szokott lenni az átfutási idő, mire valaki rányom a reject-re a HR-en.
nov. 21. 22:43
 3/6 anonim ***** válasza:
22%
Igen, mivel nem kaptal elutasito emailt egy multitol, ezert elmondhato, hogy az automata elutasito email ritkasagnak szamit altalanossagban, mind a tobb szazmillio cegre vonatkozoan a vilagon.
nov. 21. 22:45
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
A DM küldött automata üzenetet vagy 1 hónappal a jelentkezés után, de névre szólóan sablon szöveggel. Azt hiszem, a Spar is. Más multihoz azt hiszem nem jelentkeztem mostanában.
nov. 21. 22:55
 5/6 anonim ***** válasza:
83%

Nagyjából szoktak generikus elutasító emailt küldeni, ha megkésve is.

Nekem egyik cég úgy csinálta ezt a lezárást hogy átmentem már 4 ből 3 interjújukon és a 3. Nál mondták hogy szimpatikus vagyok majd nem jeleztek vissza csak lezárt lett a jelentkezés.

nov. 22. 07:25
 6/6 anonim ***** válasza:
68%
Igen, itt tart a HR szakma ma Magyarországon. Mi az amit nem tudtál meg a korábbi kérdésekből ebben a témában?
nov. 22. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!