Hol lehet elhelyezkedni dolgozni ezen a területen érettségivel?
Figyelt kérdés
Elég fiatal vagyok, gazdálkodási és menedzsment szakra járok de levelezőre nyertem felvételt, amivel nem tudok diákmunkát vállalni, ilyen területen. Valakinek esetleg valami ötlet, hogy érettségivel ilyen irányú érdeklődéssel esetleg tudok-e valamilyen ide kapcsolódó munkakörbe munkát vállalni? Ügynöki munkákat nem szeretnék és csak ilyet találtam egyelőre, illetve az ingatlanozást.nov. 21. 14:09
2/3 anonim válasza:
Gyakornok nem csak iskolaszövetkezettel lehetsz. Nem kell nappalisnak lenni.
Mindenképp keress valamit, diplomához is kell szakmai gyakorlat, de amúgyis sokkal rosszabbak az esélyeid diplomával tapasztalat nélkül, mint akinek van tapasztalata.
Esetleg olyat is, ami nem közvetlenül kapcsolódik, de el tudsz indulni, valami asszisztensi pozícióból talán. De először gyakornoki programmal próbálkozz.
Sajnos konkrét ötletem nincs, de sok sikert és kitartást, most elég rossz a munkaerőpiac, ne vegye ez el a kedved.
3/3 anonim válasza:
Profession oldalon gyakornoki/részmunkaidőben érdemes keresni. Ha meg csak szombaton van a levelező, mehetsz teljes állásba is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!