Hogyan viselkednétek ebben a helyzetben?
Hát figyelj gondolom gyárba melózol ott sértés a főnöknek, hogy te kolegának hívod, ott ő a főnök nem a kollégád.
Akármilyen papírod van te ott csak egy melós vagy
Én is gyárban dolgoztam ebben a tanévben és ott még a német mérnökök is normálisan köszöntek és kezet fogtak velem, a szaros diákkal. Mindenki közvetlen volt és mindenkivel tegeződtem az első naptól kezdve...
Nem tudom, hogy te milyen helyen dolgozhatsz, de én nem sokáig maradnék ott, ha tehetném.
Egyébként tény, hogy minket is lenéztek valamilyen szinten, de nem nagyon éreztették. Egyszer volt egy ilyen eset, de ott kruvaanyázva elküldtem a fenébe a nálam fiatalabb gyereket és visszavett. Azóta rám sem mer nézni.
26/F
A főnök az főnök, de nem kell átesni a birka túloldalára, megkapja a tiszteletet, de ha úgy beszél veled,mint a kutyával akkor helyre kell tenni, aztán kalap-kabát.
Parasztokkal ne dolgozz együtt(akár főnök, akár nem), főleg ha van rendes diplomád, próbálj meg kikerülni közülük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!