Hogyan tüntessem fel az önéletrajzomban a nyelvismeretet, ha (még) nincs róla nyelvvizsgám?
Figyelt kérdés
(de társalgási szinten vagyok belőle)2014. márc. 18. 19:04
1/8 anonim válasza:
Sehogy, ugyanis nem tudod igazolni papírral, és ha kérik a munkahelyen akkor bukta.
2/8 A kérdező kommentje:
nem feltétel a nyelvvizsga, de láthatóvá szeretném tenni, hogy beszélem a nyelvet
2014. márc. 18. 19:14
3/8 anonim válasza:
írd bele, feltüntetve, hogy nincs róla papírod. És szerezz róla papírt, amint tudsz.
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2014. márc. 18. 19:38
5/8 anonim válasza:
A "papír" manapság már a legtöbb normális helyen kiment a divatból. Feltünteted, hogy társalgási szinten beszéled a nyelvet és kész. Ha kíváncsiak lesznek rá úgyis letesztelnek. Ne foglalkozz a "papírral".
6/8 anonim válasza:
Pontosan így, pl.: Angol(társalgási szint).
Ha érdekli őket úgyis rákérdeznek és esetleg letesztelik. Ha meg abszolút nincs rá szükség akkor úgysem sokat nyom a latban.
7/8 anonim válasza:
Nem kell a papír, nekem csak az egyik nyelvből van, ki is vettem az önéletrajzból, csak azt írtam hogy tárgyalóképes. Az elmúlt 20 évben egy interjún se kérték a nyelvvizsgát. Nyelvtudást azt igen, de azonnal le is tesztelték vagy eleve angolul volt az interjú.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2014. márc. 19. 00:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!