Hogyan tüntessem fel önéletrajzomban az alábbi eseményt?
Figyelt kérdés
Eddigi aktív pénzkereső karrierem során végig közigazgatásban, versenyszférában dolgoztam irodai/adminisztratív munkakörben és szeretném, ha ez a jövőben is így maradna. Csavar viszont, hogy most 6 hónapot külföldön dolgoztam fizikai munkásként, ami elképzelhető, hogy rossz fényt vet az elkövetkező állásinterjúkra. Hogyan lehetne ezt ügyesen feltüntetni, hogy ne okozzon hátrányt, kellemetlenséget? Talán érdemesebb lenne kihagyni ezt a korszakot?2014. jan. 22. 15:57
1/3 anonim válasza:
Nem értem miért lenne, ez szégyen. A magas iskolai végzettségű magyar emberek külföldön leggyakrabban fizikai munkásként dolgoznak. Ezzel a munkáltatók pontosan tisztában vannak.
2/3 anonim válasza:
Ird azt hogy kimentel nyelvet tanulni, vagy utazgattal. Ha ennyire nem vagy kreativ, inkabb maradj a fizikai munkanal...
3/3 anonim válasza:
Az önéletrajzodban úgy, ahogy az összeset: cég, pozíció, elvégzett munka. A motivációs levélben leírhatod, hogy kimentél nyelvet tanulni, más környezet megismerni, kalandot keresni, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!